İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

neler alcan lan
banada söyle güzel seyler bulursan
yılbaşı katalogunda parfümler baya indirimdee

Ben daha görmedim bir bakayım sana alacaklarımı gösteririm

Mesela almadan önce deniyorum ben abla getiriyo küçük minik şişelerde öyle alıyorum..

Parfümüm var bayağa bi. Parfüm almam da bizimkine birşey alırım ..

ayy inşallah hep böyle devam eder Allah ayırmasın

bende çok kullanamıyorum parfüm ya annemin astımı var rahatsz oluyor benimde başımı agrıtıyor çok sıkınca
bi fıs sıkarım benimkinin yanına gidiyorsam 2 fıs
fondoten aldım geçen loreal ve max factordan kapatıcım bitiyordu oriflameden sipariş ettim
pudra almam lazım birde rimel

Annem almış bana avondan hani dışı siyah aynalı vitamin içeren pudralar var ya
Çok hoş hiç pütür pütür olmuyor

İki tane de kapatıcım var ama kapatıcı kullanmıyorum pek..
avondaki her rimeli kullandım sayılır..

Sana dediğim dramadan al, akmıyor .. su bazlı..

Ben benimkinin parfüm kokmasını istemiyorum kendi kokusu daha çok hoşuma gidiyor ne gerek varsa..

Benden süslü

bnde o has ten kokusunu sevyrm :) geçen gn parfümünn adı ne dedim şuan parfüm sıkmadım dedi o zmn dedm ten kokundur br hönk ledi boşver dedm bol bol içime çektim

gördüm onu indirimdeydi bir tane alırsan 12 iki tane alırsan 20 öyle birşeydi dramanın fiyat.baya uygun deneyeceğim
avonun cilt ürünleri yaramıyor bana pek yıl başı gelsinde heryerde yüzde 50 indirimler oluyor bakarım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin cnm ben de kızlara öptüm gidiyorm dedim ama çizelgeyle ilgili bişey vardı onunla uğraşmakdan gidemedim hala ya . Benim ban 7 gündü sanırım cnm ondan geç gelebildim yani .

anladım canım bayadr yoksunda ondan artk nere yaa bnde kaçcam ders çalışıyodm kafam agrıdı bi ara verim kızlara bakimm dedimm

anladım canım bayadr yoksunda ondan artk nere yaa bnde kaçcam ders çalışıyodm kafam agrıdı bi ara verim kızlara bakimm dedimm

iyi etmişsin cnm benimde ders çalşmam lazm bissürü konu var 10 gün snra sınav hala çalışmadım .. Kolay gelsin sanada tatlım :)
Öyle işte benimde anlattığım gibi durumlar Şafak sayamıycam yani sennle . Benimki inşallah şubata kaymazda yani bilemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…