- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #7.761
neler alcan lan
banada söyle güzel seyler bulursan
yılbaşı katalogunda parfümler baya indirimdee
ahahah bunu hiç düşünmemiştimgerçi sarılınca ble kokusu üzerime siniyor kardeşim aldı o parfümden benmkinn parfümü dye bnde sıkıp duruyorum
bende blmyrm cnm tek bildiğim sevgim. brde bzm şöyle br şey var babamn tanıdığıydı babam tanıştırdı bzi. siyasi ekipteniz aynı ekibin insanıyız. ve biz bu yüzden geçen hafta ayrıldık . kmler babam vs. şeyleri öne sürdü ama arkadaşım seviyorsan arkasında dur deyince bz tekrr barıştık. mesafeler sevgimize engel olmayacak inşalah
ayy inşallah hep böyle devam eder Allah ayırmasın
bende çok kullanamıyorum parfüm ya annemin astımı var rahatsz oluyor benimde başımı agrıtıyor çok sıkıncaBen daha görmedim bir bakayım sana alacaklarımı gösteririm
Mesela almadan önce deniyorum ben abla getiriyo küçük minik şişelerde öyle alıyorum..
Parfümüm var bayağa bi. Parfüm almam da bizimkine birşey alırım ..
Ben tek çocuk olduğum için havaya sıkıp koklamakla yetiniyorum
bende çok kullanamıyorum parfüm ya annemin astımı var rahatsz oluyor benimde başımı agrıtıyor çok sıkınca
bi fıs sıkarım benimkinin yanına gidiyorsam 2 fıs
fondoten aldım geçen loreal ve max factordan kapatıcım bitiyordu oriflameden sipariş ettim
pudra almam lazım birde rimel
eniştesine bayılan bir kardeşim olunca :)
Ben benimkinin parfüm kokmasını istemiyorum kendi kokusu daha çok hoşuma gidiyor ne gerek varsa..
Benden süslü
gördüm onu indirimdeydi bir tane alırsan 12 iki tane alırsan 20 öyle birşeydi dramanın fiyat.baya uygun deneyeceğimAnnem almış bana avondan hani dışı siyah aynalı vitamin içeren pudralar var ya
Çok hoş hiç pütür pütür olmuyor
İki tane de kapatıcım var ama kapatıcı kullanmıyorum pek..
avondaki her rimeli kullandım sayılır..
Sana dediğim dramadan al, akmıyor .. su bazlı..
hoş geldiniz :)) :))ben geldimmmmmmm..............
ben geldimmmmmmm..............
sende kimsiinnn
yenisin heraldeee??
hoşgeldin cnm ben de kızlara öptüm gidiyorm dedim ama çizelgeyle ilgili bişey vardı onunla uğraşmakdan gidemedim hala ya . Benim ban 7 gündü sanırım cnm ondan geç gelebildim yani .
ben benm :) uzun zamandır üyeyim ama aktif değildim sohbetlerde :)
1.si sen sensindr anladık da
2.side bzm topikte yenisin sanırım
adın ne kaç yaşındasın nesin ne degilsin anlat bakalım
evet topikte yeniyim adım elif :) 20 yaşındayım öğrnciyim evli değilimşuancık bekarım
anladım canım bayadr yoksunda ondan artk nere yaa bnde kaçcam ders çalışıyodm kafam agrıdı bi ara verim kızlara bakimm dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?