- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #7.781
o zaman aramıza hoşgeldnn
bende 21 yıllık bi adet ecrin bende bekarımmasker bekliommm
iyi etmişsin cnm benimde ders çalşmam lazm bissürü konu var 10 gün snra sınav hala çalışmadım .. Kolay gelsin sanada tatlım :)
Öyle işte benimde anlattığım gibi durumlarŞafak sayamıycam yani sennle . Benimki inşallah şubata kaymazda yani bilemiyorum .
hoşbuldum memnun oldum ecrincim :) allah kavuştursun
saol elifcim kavuşcaz inşallah seninde varmı sevdicek???
edaaa nerdesinnn kuzu yaaa:26:
Ben benimkinin parfüm kokmasını istemiyorum kendi kokusu daha çok hoşuma gidiyor ne gerek varsa..
Benden süslü
Banyodaydım dişlerimi fırçalıyordum geldimmmmmmmmmmmmmmm
Var mı gelişme ecrinim =)
inşallh cnmevet var br tanecik
yok kuzum yaa dedim yaa gelmez daha o onların devriye öle 2 saatte btmz geceye kaldk ki oda gelirse dünkü gbi olmzsaa
hmm ne kadardr berabersnz canımm??
bnde o has ten kokusunu sevyrm :) geçen gn parfümünn adı ne dedim şuan parfüm sıkmadım dedi o zmn dedm ten kokundur br hönkledi boşver dedm bol bol içime çektim
gördüm onu indirimdeydi bir tane alırsan 12 iki tane alırsan 20 öyle birşeydi dramanın fiyat.baya uygun deneyeceğim
avonun cilt ürünleri yaramıyor bana pek yıl başı gelsinde heryerde yüzde 50 indirimler oluyor bakarım artık.
kızımm nerdesinnnn laaannnn
Ya ben sevgilimde belirli bir kullandığı parfüm görmedim zaten o parfüm sıkmasın diye ondan gizli gidip pencerede dışarı sıkıyorum ben ay duymasın
Valla ben avondan yüz maskeleri ve cildin gözeneklerini temizleyen bir sürü krem aldım gayet memnunum valla..
Böyle bi krem var yüzünde ne kadar kir varsa çıkartıyor pütür pütür tanecikler eline geliyor ..
Bir yıkıyorun cildin yumuşacık olmuş tertemiz ve gergin..
tabi her cilde yarıyacak diye bir şey yok..
dha yeniyiz cnm 1 ay olck br hafta sonra :)
kaymaz inş canım bnm yaa dik dur ki onada moral olsun sesinnn tm mı???
Dişlerimi fırçaladım bir de saçlarımı topladım at kuyruğu yaptım geldim bağırma bana
yok kuzum yaa dedim yaa gelmez daha o onların devriye öle 2 saatte btmz geceye kaldk ki oda gelirse dünkü gbi olmzsaa
hmm ne kadardr berabersnz canımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?