İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kaymaz inş canım bnm yaa dik dur ki onada moral olsun sesinnn tm mı???

bnde o has ten kokusunu sevyrm :) geçen gn parfümünn adı ne dedim şuan parfüm sıkmadım dedi o zmn dedm ten kokundur br hönk ledi boşver dedm bol bol içime çektim

Ya ben sevgilimde belirli bir kullandığı parfüm görmedim zaten o parfüm sıkmasın diye ondan gizli gidip pencerede dışarı sıkıyorum ben ay duymasın

Valla ben avondan yüz maskeleri ve cildin gözeneklerini temizleyen bir sürü krem aldım gayet memnunum valla..
Böyle bi krem var yüzünde ne kadar kir varsa çıkartıyor pütür pütür tanecikler eline geliyor ..
Bir yıkıyorun cildin yumuşacık olmuş tertemiz ve gergin..

tabi her cilde yarıyacak diye bir şey yok..

hahhaa iyi fikrmş bn dha parfümlerini eşyalarını göremedim evine gitmedim hiç :)

kaymaz inş canım bnm yaa dik dur ki onada moral olsun sesinnn tm mı???

valla sesim iyi olunca da sen neden mutlusun benden soğudunmu beni düşünmüyor musun demeye başlıyo .. Yani bizimm devreler yandı ecrin Senin şafak da baya az kalmş he ne güzel inşallah benimkide açığa geçer 30 gün snra . Bir de benimkide 2011 aralık 23 de askerliği bitirmişti yakn zamanlarda terhis oluyolar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yok kuzum yaa dedim yaa gelmez daha o onların devriye öle 2 saatte btmz geceye kaldk ki oda gelirse dünkü gbi olmzsaa

hmm ne kadardr berabersnz canımm??

Yahu ne bitmek bilmeyen bir devriyeymiş

Valla bizim ki nöbeti olduğu vakitlerde nöbetini tutuyor sonrasında da devriye atılacaksa devriye atıyorlardı
Ama 2 saatte bitiyordu..

Kuzum sen arasana onu..
Ya nasıl bir sabır var sizde ben sevgilimle kavga ettiğimde ona ulaşabilmek için askeriyeyi ayağa kaldırıyorum be !
Bulun bana onu diyorum bulun ve getirin diyorum

Bana onun hakkında bilgi verin napıyor nerde diyorum ! Ara git askeriyeyi..
Haber alamadığımda hiç kızacakmış düşüncesinde olmam ben , gider ararım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…