İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne oldu gelmedi mi telefona ?

başlarım ben onun tafrasına yaa gelio ben aşkımm napıyon diyorum odun yaa diğer teli ara diyip kapıyo sonra arıyom tekrar meşgul biri çıkıo bi 5 dk sonra arayın dio bekleyp arıyom kmse çıkmıyo en son fırlatıp attım teli ben ne güçlükle ulaşıyom adama beyfendi tel begenmiooaramam bi dahada walla gönül alma sayfası kapandı bnde o alsın bnm gönlümü bu len böleee

Onun pasaportu geldi sirket vize ve calisma iznini falan ayarliyor 2-3 haftaya gider :97:
Sonrrada ben
Hadi bakalim hayirlisii , sen birlikte gitmeyecek misin ne zaman gidicen
Senin lafına inanıyorumm haa
O değilde dün gece sana ihtiyacım var dedi, bugünde tarot falında nişanlının sevgiye ihtiyacın var vs gibi şeyler çıktı kaldım

Hahaha inan kuzumm

Ahahahah demek ki bu ara nisanlini ihmal etmissin :89::89:

Yahu sen hele bi sinir yapma belki yanlarında çocuk vardır..
Bunu benimkide yapıyor

Arıyordum buraya arama aşağıya ara diyordu çat kapatıyordu
Aşağıyı arıyordum bende..

Yahu sen ne sinirli bir kızsın böyle be :) Az sakin ol , biri konuşuyordun diğer telefonda...
Düşürmeye çalış ..

yaw eda bu ne yaa böle adam altın oldu bugün başıma yaa
arkadaş ufacık bi laftan bu kadar olmz ki e hadi oldu b*ktn bişi yüzünden yaptıgı surata ya gelemem ben öle şeye
hayır yaa konuşur başkası olsada hala aynı ses tonu yaa
naptık yani ne dedikte bu kadar abartıldı anlamadm
derdi neyse artk wala bu sinirle aramam kawga çıkar yoksa:
gece gelirsede ben surat yapcam bide bakalım azda o ugraşsınn

Hadi bakalim hayirlisii , sen birlikte gitmeyecek misin ne zaman gidicen

Hahaha inan kuzumm

Ahahahah demek ki bu ara nisanlini ihmal etmissin :89::89:

Hayie canim once o giedeck bi yerlessin ev falan bulsun bende i arada evi kapatip esyayi babamin yazliga tasiyicam :97: evi bozucaz cunku :97:

Kuzum ama ikinizde böyle yaparsanız bu mevzu büyür büyür , ayrılma noktasına gelirsiniz..

Bu yüzden biriniz alttan alması gerek. Burada sen ondan alttan almasını bekleyemezsin, çünkü suçlu olan sensin..

Hiç bir şey yokken bir rüyadan dolayı çocuğun morelini bozduğun için sen haksız durumdasın , o haklı...

Bu yüzden aranızın düzelmesini istiyorsan, biraz alttan alıp sinirini içinde yaşacaksın..

Düşün bir kere, sen bu çocuğu evlenmek için ikna etsen o kadar çok yüzük takmak ve evlenmek istesen ; ama senin ki de sana telefonda evlilikten soğudum korkularım var rüyamdada gördüm ettim dese ne yaparsın bir düşün ?
Morelin bozulur..

Üzülürsün..

Yani şuan o çocuk ne yapsa yeri , bir de seni ikna etmiş ama sen yine bildiğini okumuşsun be ecrinim..
Sakın gece kavga etmeyin , güzelce sakin sakin konuş..

Belki birazdan o arar seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…