- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #7.941
Napim yavru nikotin bağımlısı olmak kadar zor birşey yok ki :26: İnşallah geldiğinde bırakacağız, birbirimizin destekçisi olarak
Bilmemmyahu ben neden bugün konuya dahil olamıyorum
HelalllEvett çekecek tabiii
Hayie canim once o giedeck bi yerlessin ev falan bulsun bende i arada evi kapatip esyayi babamin yazliga tasiyicam :97: evi bozucaz cunku :97:
Bilmemm
Helalllen buyuk kk smile
Aa baya baya oraya yerlesiceksiniz yanii zor olmayacak mi alisabilecek misin canimm:26:
Oooo jamess bondddHopppppppppppppp !,napıyonuz gençlik
sevgi gelmiş
sevgi gelmiş
Bugun bırakıyoruz diye diye evlenirsiniz siz ama sigarayı yine bırakamazsınız haha
Hopppppppppppppp !,napıyonuz gençlik
zeynooooooooo
Helalllen buyuk kk smile
Oooo jamess bonddd
Sen burda miydin kiz
Bir iki senelik evet :97: hatta belki üç. Gelip evimizi alalimda baska bisey istemiyorum canimdururum sorun degil.
Canlar ben kaçıyom çay içeceğiiimmm muckkk
geldmm valla bir bakım dedim yarın evime gidince daha cok girerim inişallah
napıyon özlemimm
Kuzum ama ikinizde böyle yaparsanız bu mevzu büyür büyür , ayrılma noktasına gelirsiniz..
Bu yüzden biriniz alttan alması gerek. Burada sen ondan alttan almasını bekleyemezsin, çünkü suçlu olan sensin..
Hiç bir şey yokken bir rüyadan dolayı çocuğun morelini bozduğun için sen haksız durumdasın , o haklı...
Bu yüzden aranızın düzelmesini istiyorsan, biraz alttan alıp sinirini içinde yaşacaksın..
Düşün bir kere, sen bu çocuğu evlenmek için ikna etsen o kadar çok yüzük takmak ve evlenmek istesen ; ama senin ki de sana telefonda evlilikten soğudum korkularım var rüyamdada gördüm ettim dese ne yaparsın bir düşün ?
Morelin bozulur..
Üzülürsün..
Yani şuan o çocuk ne yapsa yeri , bir de seni ikna etmiş ama sen yine bildiğini okumuşsun be ecrinim..
Sakın gece kavga etmeyin , güzelce sakin sakin konuş..
Belki birazdan o arar seni :))
GorusuruzzzCanlar ben kaçıyom çay içeceğiiimmm muckkk
Naouyim can sıkıntısi canim sen yedin mi patatalarii :90:napıyosun canmm
burdASın yine
tabisi
ne yapayım ya kalkıp spor yapıcam şimdi çok üşeniyorum mahvoldım
Gorusuruzzz
Naouyim can sıkıntısi canim sen yedin mi patatalarii :90:
Hic kinusmuyosun
Gorusuruzzz
Naouyim can sıkıntısi canim sen yedin mi patatalarii :90:
Hic kinusmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?