- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.961
gitcem ama napıyosnz bi bakıyım dedimm napıyosunuz :)
Bilgisayarımı temizledim canım acayip gereksiz şeylerle dolmuş..
Sen neler yaptın :) Kitap nasıl gidiyor..
bende bilmiommmmmmmmmmmmm kkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üşengeçliğimden bitiremedim 200 sayfalık kitabı kaç gündür okumuyorm pekçok sarmadı bi kısmı bi kısmıda güzel böyle bölüm bölüm bi bölüm başka öteki bölümü farklı 1-3-5-7 başka ama aynı konu 2-4-6-8 de ayrı bölüm bi çocuk var kızla çocuk bi kızı hamile bırakmş diye kızla istanbula geldiler bi arkadaşlarının evinde kalıyorlar kız da çocuğa yardm etmek için gitti yanında falan . Garip daha konuya giremedim :)
noldu yine kızzzzzzzzzzzz
Zamanla daha iyi anlarsın konuyu şimdi daha başlarındasın herhalde..
Bak bende merak ettim şimdi hı..
Ama işte aşk kitapları okumayı sevmiyorum ben pek..
Sen oku gel bana anlat hep
Leydom özele gel bak ben ne yaptım bir şey atcam
sentezleyemediğim bi sinir war üstümdeeeee heeppp :26:ne kitabı adı ne ??bukreyi okuyan warmııı???
Ben özeldeyim sen yoksun sebep
Sitedeki özel mesajlardan birşey atcaktım ama atamıyorummm artık yarın atarım
Bugun seninle küsüyorum
Yarın barışcam ..
olur anlatırım :) Benimkide içerde kitap kurdu olcak o da kitap okuyomş yapcak başka bişiy olmayınca . Valla birazdan yatağıma gömülcem ister istemez ağlıycam yine biliyorum şöyle ağlamayı biraz geciktiriym dedim . Şafağım 227 ölme eşşeğim ölme yani .
Annesiyle tartışır gibi olduk demin . Bana delimisin nesin dedi . Dersin yok mu dedi . Ben de var öğlen çalıştım şimdi oturuyorum sürekli dersle de olmaz insanın aklına geliyo . Neyse benimde sms bitcek zaten konuşcakda bişey yok babası evladını düşünmüyosa bizm düşnmemizlede olmıycağına göre .. İyi akşamlar yazdım ..
Anneside senin üzülmene üzülüyordur ondan senin birşeylerle oyalanmanı istiyordur..
yk bilmiyorum onu tuna kiremitçinin git kendini çok sevdirmeden diye bi kitap benimki gitmeden önce fax da okuduğunu söylemişti ben de alıyım bari demiştim hala okuyorm .
Nayyynnn çabuuk gel çabuuuk
oyalanıyorum zaten ders çalışıyorm tv net müzik kitap bilmemne geçiyo işte zaman . Bi de hızlı geçse . Ocak dioduk inşallah şubata kdr beklemyiz .. Bu gidişle öyle görünüyo en kötüsünü düşüniyim ben en iyisi . şubata kdr böyle işte . Şubattan snra telefon olur knşurz en azından hatta en çoğundan . Askerlik gibi olur bin kat daha süper olur bence teselli ederiz birbirimizi knşarak böyle mal mal sap sap takılıyoz kendi alemimizdegüvercinin bacağına iple kağıt bağlayıp yollasammı ki zaten hep merak etmişimdir o güvercin göndereceği yeri nerden biliyosa
Bak attım ne yaptığımı nasıl olmuş hahaha
annladıımmmmmmm bende netten okuyodm ta fiii zamanındaa şimdide senden önce beni aldm bi 50 60 sayfa okudm kaldıııı: lanet gtsin bugün 2 konu bitirecektmm karı geldi düzenimi bozduu laaannnn
Oh be şöyle olumlu düşün birazcık ..
Hep böyle ol işte :) hep isyan hep isyan nereye kadar cici kız
ne yaptın ne yaptıınn banada banada atttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?