- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.981
kim karıı kızben de bankacılık kitaplarını açıyorm haftaya sınav var benim 6-7 konum var hala oturuyom kitabı açıyorm zar zor bi konu bitiriyorum o kadar sıkıcı ki ya konular hiç benlik değil resmen zorla okuyom ya çıldırcam .
Ben bi yandan da uyuz uyuz kpss çalışıyorm . O da sıkıcı ya . Tarih coğrafya falan . Matematik çalışıyorm ben de soruları çözemiyorm bazen o zamanda sinr olup kapıyorm nnolcak böyle bilmiyom . Bugün biraz çalıştm ablam aradı açtım telefonu eniştemle yapacaklarından bahsetti moralim bozuldu . ben de kitabı kapattm yinebahane arıyom zaten kitabı kapamaya .d
Sanada yarın yollarım , hatırlat tamam mı
Allahıııımmmm
Sanada yarın yollarım , hatırlat tamam mı
Kanka yatıyorum ben sabah derse gidicem
İyi geceler
yaa sormaa tükürdüğümün komşusu çıkmış gelmiş tepeme sinir etti gtti zaten ders mers hayal oldu haftaya diil canım 14 ündeeeee
yaa banane banane şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaramadı hala zateennnnn tepemdeler yineeee çatacammmmmmmmmmm
Yahu yarın , sabırlı olmayı öğreticem ben sana..
Yarın diyosam yarın ..
Yahu yarın , sabırlı olmayı öğreticem ben sana..
Yarın diyosam yarın ..
lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazmadın yaaaaaaaaaaaaaaaaaazor mu geldi soruu güvercin diyorum nereden biliyo mektubu göndereceği yeri
herkesin öylemi oluyo ben tam bilmiyorumda ? bi de saatleri kaçta başlıyo kaçta bitiyo ya ?
yaa amaa ndeeennnnnnnnnnn yaaaaaaa
Güvercine çip takmışlardır belki
nerden bileyim yahu
hahahh böyle soru sorarım işte
Bana sinirin sökmez bacım, yarın diyorsam yarın özelde 5 dakika engeli var diye..
sıra gelmez sana
ewt aynı kızım tüm aöfler öleeeeee
şifrenle gir siteden bak açıklanmış yerleri 9.30 da başlıoo 2 saat sürer iştee 11.30 da biteerrr
haa ekmek kuyrugu mübarekşimdi öle mi oldk yaniii heeeeeeeee
Valla şuan uğraşasım yok zahmetli bir iş çünki
tmm sağoll . öğlen 1 ile 2 arası benimki arıyoda ondan yetişmem lazm telefonla faln gitsem emanet etcek biyer bulurmuuym okulda acaba
de geett laannnnn:26:küsümmmm işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?