İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ayy psikolojikmen çok yıprandım hele kv ler onlar ayrı bir dert hep söylerler kilo al çok zayıfsın çocuğun olmaz falan bir sürü şeyler

kilolu olsan dert olmasan dert yahu boşver kuzum takma sen onları ne yapacaksın hayat senin bu bedende senin onlara neymiş ki

ayy psikolojikmen çok yıprandım hele kv ler onlar ayrı bir dert hep söylerler kilo al çok zayıfsın çocuğun olmaz falan bir sürü şeyler
incitanemm saçmalama
şimdi hatırladım 1 sene önce aynı topiğe yazardık senle ikimizde bebek isterdik ve ikimizde foss çıkmışız gördüğüm kadarıyla
ne yani bende zayıfım ondan mı olmuyor
valla maşallahım üstünede bi 5,6 kilo fazlalığım var yani
zayıflıkla alakası yok..
bu sitede benle aynı zamanda evlenen bi arkadaş vardı
33 yaşındaydı bebek istiyordu
neyse olmadı bi kaç ay oda çok zayıftı sen gibi 40 kilo kadındı sonra tedavisiz birden gebe kaldı allah istesin yeter ki bakma kaynanana boş boş konuşuyo

bende bakımından çok sıkıldım zorr geliyoo ama kısa saçı da sevmiyorum kıyamıyorum da kestirmeyee

küt müü hiç seevmemm

Ben çok severim küt saçı . Hele ki simsiyah oluncaaaaaa
bence kestirme fıstık gibisin be jagger

Valla şuan bu yazımı benimki okuyor olsaydı , 3 seneden beri saçlarımı kestiricem diyorsun ama bir türlü kestiremedin be kadın
derdi..

benim saçlar lisedeyken kısaydı kız yeni yeni uzatıyorum :13: kestirme be böyle süpersin

Teşekkür ederim canım bende lise sonda adam akıllı uzattım , bol bol yağmur suyuna daldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…