İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ne kilosu kızzzz böyle tam ideal kilodasın:13:
zaten tek sorunum karın bölgesiii
yok yok böyle iyiii

ya orası öyle ben kilo alamıyorum ne yapsam alamadım ben her gidişimde laf söylerler bana bütün ailesi hep üstüme gelir yok işte senin çocuğun olmaz boşuna uğrşma çok zayıfsın hamile kalsan yine düşer bıktım benide olumsuz etkiliyorlar üstüne birde eşime de söylüyorlar bunu eşimde üstüme üstüme geliyor..ben de diyorum onlara benim annem de zayıftı 4 çocuk doğurdu 47 kilodaydı anlamıyorlar işte...evet bebek fosss çıktı bende

hhehehe iyi yapmışsın yakışmış böyle kalsın yüzüne yakışıyor:13:

orasıda hallolur ya sorun yapma kuzum bu kilon gayet iyi :129:

Sağol canım ama ben seni göremedim..

İsyanı gördüm

Denizi gördüm

Eylülü gördüm seni arıyoum bulamadım

canım eşinde çocuk değil sonuçta onun bunu sözüne ne bakıyor ki.. sen kilo almaya çalışıyormuş gibi yapta seslerini kessinler kuzum

sılacım bu erkek milleti hep böyle malesef anneci benim eşim çok bağlı ailesine ne dwerlerse onu yapar çok yıprandım bunun yüzünden

inci ne kadar oldu kız evleneli?

hhehehe iyi yapmışsın yakışmış böyle kalsın yüzüne yakışıyor:13:

orasıda hallolur ya sorun yapma kuzum bu kilon gayet iyi :129:

ama bende polikistik over başlangıcı varr doktorr da bir kaç kilo versen iyi olur ama kilo vermeni de etkiler bu durum dedii

Bir taş gördüm sanki voovvv

Maşallah canım :) Açık olan resminde saçlarının diblerinde kızıl mı var bende çok istiyorum kızıl..
sağol bebekim
evet 3 sene öncesinden kalma azıcık kızıl var uclarda

ama bende polikistik over başlangıcı varr doktorr da bir kaç kilo versen iyi olur ama kilo vermeni de etkiler bu durum dedii

tatlım bende de pko var.. ama sen o kadar kilolu değilsin ki vermene gerek yok yani kilon gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…