- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.841
iyi etmişsin boşver hiç kendini üzme burda haksız olan oçocuk gibi davranmasın bi ilişki var gibi davranmasını öğrensin.. ona göre önemsiz bişey ama ilişkini zedeliyor bu tür şeyler.. ama farkında değil sanırım seninki bu durumdan
aklım almıyo nasıl böyle bişey yapabilir bana göre çok kötü bişey bu onurum kırıldı
işte düşüncesizlik etmiş.. sonuçta erkek ince düşünemez ama bu kadarını yapmaması gerekir.. güzelce ara de ki bak de ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden.. durumu adam akıllı anlat ona göre davranmasını iste.. yoksa senin ki gereksiz kıskançlık yaptığını düşünecek
inadına yapıyor bence biliyo çünkü böyle şeyleri kaldıramadığımıbir de kendinis savunuyo üste çıkmak için kavga çıkartıyo
ee o zaman bile bile ne die yapıyor... demek ki seni sinir edip sevgini ölçecek aklı sıra ilgi mi istiyor acep
yok öyle değill aramız limoni olunca inadına böyle şeyler yapıyorr
dün bir şey yoktu halbuki kendi kendi triplere girdiii ben gördüm kaldırdım beğennmeyi diye tekrar girmiş beğenmiş
yok sana cevap çatla patla
yok öyle değill aramız limoni olunca inadına böyle şeyler yapıyorr
dün bir şey yoktu halbuki kendi kendi triplere girdiii ben gördüm kaldırdım beğennmeyi diye tekrar girmiş beğenmiş
tamam çıkıyorum ben o zamn
sende konuşma öyleyse bi süre aklı başına gelsin
sende konuşma öyleyse bi süre aklı başına gelsin
enee ben hasta halimle senin için gelim yapılır mu bu lan
sen haklısın dedik işte daha ne diyelim oglimm
Tekrar girmiş begenmiş mi yuh ya
Tekrar girmiş begenmiş mi yuh ya
moralim bozuldu kızlarrr yaaakızların resimlerini de bir görsen yabancı açıkklar baya
eylülüm zorlama ya bırak ne hali varsa görsün yaptığının sonuçlarına da katlansın arayıp sorma hiç konuşma bi süre tamam mı.. kendi haline bırak burda fıstık gibi kız var o nelerle uğraşıyor ayıp valla
beni delirtmek için işteebir de kavga çıkartıyo
eylülüm zorlama ya bırak ne hali varsa görsün yaptığının sonuçlarına da katlansın arayıp sorma hiç konuşma bi süre tamam mı.. kendi haline bırak burda fıstık gibi kız var o nelerle uğraşıyor ayıp valla
hem suçlu hemde üste çıkıyor te allam nasıl bir zihniyet bu kendini yırtma orda sinirden boşver cevap dahi verme.. sen onun bunun kızının resmini begen.. ee sevgilin görsün kızsın haklı olarak .. sonra tekrar begen bilmem ne
açıklamaaya bak
begendisem nolmuş
iyiymiş bu acıklama ya aldatsa herhalde aldatsam ne olmuş diyecek tövbe yarabbim
canım boşver ya zamana bırak demesi kolay ama sen yinede bunu dene.. ne ara ne sor bırak kimi beğeniyosa beğensin.. o anlar yaptığı eşekliği sen canını sıkma
evet çok büyük kavga olacak zaten çok laflar saydım
anlamıyorum yaa durup dururken triplere giriyoo yaptığına bakkne diye beğeniyosun ki ne yanii
bu bunun ilk vukatı değil ki kuzum
kıza neler çektiroy bi bilsen
eylül cok seviyo işte napsınn bir türlü yapamıyor bunları akıllanmaz bu adam
bu bunun ilk vukatı değil ki kuzum
kıza neler çektiroy bi bilsen
eylül cok seviyo işte napsınn bir türlü yapamıyor bunları akıllanmaz bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?