İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aklım almıyo nasıl böyle bişey yapabilir bana göre çok kötü bişey bu onurum kırıldı

aklım almıyo nasıl böyle bişey yapabilir bana göre çok kötü bişey bu onurum kırıldı

işte düşüncesizlik etmiş.. sonuçta erkek ince düşünemez ama bu kadarını yapmaması gerekir.. güzelce ara de ki bak de ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden.. durumu adam akıllı anlat ona göre davranmasını iste.. yoksa senin ki gereksiz kıskançlık yaptığını düşünecek

inadına yapıyor bence biliyo çünkü böyle şeyleri kaldıramadığımı bir de kendinis savunuyo üste çıkmak için kavga çıkartıyo

inadına yapıyor bence biliyo çünkü böyle şeyleri kaldıramadığımı bir de kendinis savunuyo üste çıkmak için kavga çıkartıyo

ee o zaman bile bile ne die yapıyor... demek ki seni sinir edip sevgini ölçecek aklı sıra ilgi mi istiyor acep

ee o zaman bile bile ne die yapıyor... demek ki seni sinir edip sevgini ölçecek aklı sıra ilgi mi istiyor acep

yok öyle değill aramız limoni olunca inadına böyle şeyler yapıyorr

dün bir şey yoktu halbuki kendi kendi triplere girdiii ben gördüm kaldırdım beğennmeyi diye tekrar girmiş beğenmiş

yok öyle değill aramız limoni olunca inadına böyle şeyler yapıyorr

dün bir şey yoktu halbuki kendi kendi triplere girdiii ben gördüm kaldırdım beğennmeyi diye tekrar girmiş beğenmiş

sende konuşma öyleyse bi süre aklı başına gelsin

Tekrar girmiş begenmiş mi yuh ya

moralim bozuldu kızlarrr yaaa kızların resimlerini de bir görsen yabancı açıkklar baya

eylülüm zorlama ya bırak ne hali varsa görsün yaptığının sonuçlarına da katlansın arayıp sorma hiç konuşma bi süre tamam mı.. kendi haline bırak burda fıstık gibi kız var o nelerle uğraşıyor ayıp valla

evet çok büyük kavga olacak zaten çok laflar saydım

anlamıyorum yaa durup dururken triplere giriyoo yaptığına bakk ne diye beğeniyosun ki ne yanii

beni delirtmek için iştee bir de kavga çıkartıyo

hem suçlu hemde üste çıkıyor te allam nasıl bir zihniyet bu kendini yırtma orda sinirden boşver cevap dahi verme.. sen onun bunun kızının resmini begen.. ee sevgilin görsün kızsın haklı olarak .. sonra tekrar begen bilmem ne
açıklamaaya bak
begendisem nolmuş
iyiymiş bu acıklama ya aldatsa herhalde aldatsam ne olmuş diyecek tövbe yarabbim

bu bunun ilk vukatı değil ki kuzum
kıza neler çektiroy bi bilsen
eylül cok seviyo işte napsınn bir türlü yapamıyor bunları akıllanmaz bu adam

:2::2::2::2:

evet birde bizimle ilgili güzel bir rüya görmüştüm uyanmasını bekledim sevinçle anlatmak için sonra bunları görünce şok geççridim

inadına yapıyo biliyorum benı sinirlendirmek istiyo ama eline ne geçiyoo ki ben üzülünce bir şey yokken triplere girdiii güzelce gidiyorken bir şey çıkartıyo mutlakaaaaa

evet çok büyük kavga olacak zaten çok laflar saydım

anlamıyorum yaa durup dururken triplere giriyoo yaptığına bakk ne diye beğeniyosun ki ne yanii
canım boşver ya zamana bırak demesi kolay ama sen yinede bunu dene.. ne ara ne sor bırak kimi beğeniyosa beğensin.. o anlar yaptığı eşekliği sen canını sıkma
bu bunun ilk vukatı değil ki kuzum
kıza neler çektiroy bi bilsen
eylül cok seviyo işte napsınn bir türlü yapamıyor bunları akıllanmaz bu adam

yahu ben anlamıyorum fıstık gibi sevgilisi var hala saçma sapan iş yapıyor.. anlaşılan egosu çok yüksek adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…