İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aynen öyle valla kuzum aynennn off off

ben gidip namazımı kılayım sonra da bi çay kapıp gelirim fıstıklar acayip canım istedi:79:

senin beni takibine hastayımmmm kızzz he ya sinir etti benide ama inşallah yaptığı yanlışı farkeder

Benim eşimle nişanlıyken biz, daha lisedeki mektup arkadaşlarıyla faceden görüşüyordu (İngilizceleri gelişsin diye hazırlıkta yabancı ülkelerin insanlarıyla yazışmaya başlamışlar) sonra arkadaşlıkları sosyal medyadan devam etmiş vesselam, biz nişanlandıktan sonra profilini bi açtım kız profiline 'duvara yaslanıp kot şortuyla verdiği pozu (arkasını dönmüş) kalçasını çekip koymuş profile Allahımm kan beynime sıçradı, beğenmemiş ama o fotoğraf onun duvarında görünüyor, diğer profilleride göğüs dekolteleri bilmem ne, bunalıma girdim, ya kapat bu face ni ya da nişanı atarım dedim

ohhh iyi etmişsin bacım ellerine sağlık

Hayırlı cumalar , 5 te yatıp daha erken kalktım bugun..

Peki ya 4 te yattığımda neden 3 te kalkıyorum anlamış değilim..

Tamda mevsimi bende çok severim kokulu kokulu ohh miss

Valla benimki mandoline olan sevdamı bildiği için her yemeğin ardından bana ne yapar ne eder gider mandolin alırdı ya da getirirdi ..

Aynen öyle tam da mevsimi (= Ekşi ekşi tatlı tatlı..

Ekşi dedim de , erikte olsa iyiydi hani..

Allah'ım ben hamile bir bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorum sanırım kusura bakma ..

Naber ? Dün göremedim hiç seni ..

Sorma başıma neler geldi jaggerimm
ben gecen akşam çig köfte yemiştim dün çok kötü oldum.. sabah bi kalktım halsizlik mide bulantısı kollarımda can yoktu topiğe geldim bi ara cıktım iyice kötüledim
sonra istifra ettim hemen acile gittik meğerse zehirlenmişim çig köfteden
hemen igne serum gece boyunca hastanede kaldım zabalan geldim eve
neler geldi başıma
hep bu pis bogazım yüzümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…