- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.181
pro üyeler varya adları kırmızı oluyoproluk derken :44: :44:
ben burdayımmmm
pro üyeler varya adları kırmızı oluyo
nerdesin kız yalnız korktum buralardaaaa
bakınıomm canım yaa ..............
pro üyeler varya adları kırmızı oluyo
nerdesin kız yalnız korktum buralardaaaa
hımm ee nolmuş
:44::44:
bakınıomm canım yaa ..............
30 tl ye pro olabiliyorsunnn bende mı lsam dıyom
ecrin naber ya napıysun ? ben sana bişey sorcam ya haftaya sınav varda benimki arıycak o günde e sınav çıkışı direk telefonumun yanımda olması lazım eve kdar yetişemem . telefonlada sınava girmek yasak napcam bilemedim ya sen götürücekmsn telefonunu
napıyım canım yaa takılıom öle sıkıntılar bitmez ki bzm ...nese ben götürsemde götürmesemde fark yapmaz arayacak olmayınca ama götürrüm heralde annem gelir benle onun için ona verrimm
arıycak kimse yok derken fark etmez derken yani ne oldu ?
yaa yook bişi canımda hani gündüz aramaz bnmki ondan sıkıntı olmaz arasada yapcak bişi yokk.........
he anladım ben de dayımlarda kalıyım bari dayımların olduğu yerde üniversitede . Artık 11:30 da bitceğine göre sınav yetişitm saat 1e kdr herhalde :)
öle şansın warsa öle yap canım yakınsaaaa
of deliricem ya annem diyo dayınların evinden otobüs yok üniversiteye ve uzak çıldıracam ya ben napsam bi türlü çözemedim olayı .
yaa götür oraya gidince birine illaki teslim edersin hertürlü bulursun bi market falan
ya nasıl güvenecem bilmiyorum ki ordaki görevlilerden birisi alsa geeri bulablrmiyimki görevlileri
ya kuzu şu war görewliyi bulamazsın ama en azından sabt bi yere bıraksan daha ii olr sen bilion olan yer nası bi yer??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?