İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

pizzayı geçen pazar günü yapmıştım
nohut iyi fikir zaten buzlukta haşlanmış nohutum var
bende onu yapıcam kararımı verdim

ben 4 çocuk yapıcamda sonra hepimiz birden açlıktan yorgan kemiririz diye korkuyorum.
eşime diyorum 4 çocuk yapıcam bana diyo ki;hele bi tane yapta diğer 3 ünü sonra düşünürüz..
tek çocuk olmak büyük rahatlıktır.
ama ne bileyim yaa kardeşin olmasıda ayrı bir güzeldir
biz 6 kardeşiz.
3 evli 3 bekar

Son düzenleme:
Bende sizi seviyorum

Bana dürüst olup gerçekten yapmacık davranmayana , ha bir de arkadan iş çevirmeyen insanlara bayılırımm

Siz öyle olduğunu için bende size iki adım geldim

sağol canım bunlar karşılıklı olunca haliyle ortam da güzel oluyor umarım devamlı olur bu arkadaşlığımız ben olacak die düşünüyorum

Ya ben abim olsun çok isterdim.
Ablam olsunda isterdim keşke olsaymış ama benden büyük olsaymış..

Küçüğü hiç çekemem valla

sağol canım bunlar karşılıklı olunca haliyle ortam da güzel oluyor umarım devamlı olur bu arkadaşlığımız ben olacak die düşünüyorum

Nazar değmesin (= Birlik beraberlik ve bütünlük olduktan sonra sırtımız yere gelmez..

Kendimi seçime katılan adaylar gibi hissettim şuan..

Nazar değmesin (= Birlik beraberlik ve bütünlük olduktan sonra sırtımız yere gelmez..

Kendimi seçime katılan adaylar gibi hissettim şuan..

inşallah kuzum
hehhehehe neyse çok ciddileştik bende ufaktan tasımı tarağımı toplayım veda vaktim yaklaşıyor... bugün çok konuştum çenem ağrıyor sankiiimmmmm

Bende sizi seviyorum

Bana dürüst olup gerçekten yapmacık davranmayana , ha bir de arkadan iş çevirmeyen insanlara bayılırımm

Siz öyle olduğunu için bende size iki adım geldim
jagger bende seni çok sevdim diğer kızlarıda tabi
bercem,sevgi,eylül,angel hepsi bal gibi kızlarrr
önemli olan aynı hayatı yaşamak değilmiş dürüst ve gerçekçi olmakmış bugün bunu çok iyi anladım.
belki siz bekar biz evliyiz pek ortak yönümüz yok bu açıdan ama burda insan kafa dağıtıyor.
stersten sıkıntıdan boş muhabbetlerden uzak iyi ki gelmişim bende buraya

Sizin yaşadıklarınız bize ders olacak ki , yarın bir gün bir mevzu ile karşılaştığımızda ''noluyoruz'' demeyeceğiz..
Siz şuan bizden daha tecrübeli, daha neyin ne olduğunu bilen kişilersiniz..

O yüzden yol göstericimizsiniz

Saygılarla selamlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…