İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

saol da sende bi kaç gündür bişiler war yaa bana falan mı bozuksun nedir anlayamadm bi soguksun canım yaa

Yok be kuzum niye soğuk olayım sana karşı (= Benim karakterim bu. Bir ciddi olurum bir eğlenceli bir suskun ..

Alışırsın zamanla ama bir sıkıntı yok :) Derdi olana her zaman kapım açuhh

Yok be kuzum niye soğuk olayım sana karşı (= Benim karakterim bu. Bir ciddi olurum bir eğlenceli bir suskun ..

Alışırsın zamanla ama bir sıkıntı yok :) Derdi olana her zaman kapım açuhh

ya şimdi sıkıntı şu hani başta alıştm ya öle olmana acaba noldu ki die merak ediomm..bide ben konuştm ettm
sen hiç anlatmıyon bişi huysuzlanırım böle durumda acaba ben mi bişi yaptım dieeo yüzden sıkıntın oldugunda bana da anlat bak sen bana destek çıktın hep bende sana çıkmak isterim

Kuzum çok sağolasın ama ben kolay kolay arkadaşlarıma kendimle ilgili sıkıntılarımı anlatmam..

Bazen çok bunaldığımda ama gerçekten ciddi bunalırsam veya içimi dökmek istersem konuşurum..

Sağolasın cana yakınlılığın için

peki canım bnm sıkıntı yok...nden anlatmazsın peki??darlandın misal içinden çıkamadığın bi mevzu war o zaman napıyon???

peki canım bnm sıkıntı yok...nden anlatmazsın peki??darlandın misal içinden çıkamadığın bi mevzu war o zaman napıyon???

Ha şu yukarda gördüğün leydi marmelad var ya , ha bir de lois var

Mesela içimden çıkamadığım bir durum oldu diyelim , nasıl çıkacağımı gidipte başka birine sormam. Nasıl çıkmam gerektiğini hep biliyorumdur..

O yukardaki kıza gelince , bazen içimi dökmek istediğimde leydomla konuşuyorum , birbirimize çok iyi geliyoruz..
Üzüntülüyken gülebiliyoruz..

O yüzden ben kankamı çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…