İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

soguk su torbası tutuyorum basıma ole konusuyorum halım vahım:26:

Kızlar bişey sorucam şimdi ben kalpli pasta yapıcam onun için kırmızı gıda boyası aldım. Pasta keki hazır olacak krem şantiyle kaplicam o gıda boyasını krem şantinin içine atarsak renk verir mi sizce ? :44::44:

Aynen tv nin gelmesi iyi olmuş hiç yoktan kafası dağılır biraz olsun ..

çamaşırlarını elinde yıkaması benim canımı çok yakıyo ya Allah'm ben neden bu kadar dşünüyorum bu kadar ayrıntılara giriyorum bilmiyorum ama bu bile benim canımı acıtıyo çok üzülüyorum ya . Hiç de böyle şeyler yapmak istemez sevmez uğraşamaz bilmez benimkisi . Zorla bi kardeşiyle kavga edince evde yumurta yapmayı öğrenmiş benden güzel yumurta yapıyo walla Ay Allah'm ellerine kurban olduğum yaa elleri çok güzel çok narin çok hoşuma gidiyo şimdi yumurta yapmayı öğrenmiş deyince aklıma geldi .
Hiç beceremez ondan çok üzülüyorum işte . Neyse artık ya ocağın 10una kadar orda ya da şubatın başına kadar orda ondan sonra açığa geçince ailesiyle gideriz alırız eşyalarını yıkar veririrz . Hem açıkta telefonda olcakmş rahat ederiz biraz ya böyle berbat hiç konuşamadan işkence cehennem gibi . Bi de kapalıdan açığa geçerken dışarıya 8 saat bi zaman veriyorlarmş ordan buraya gelen kadar 4.5 saati yolda geçecek bilet bulamazsa nolcak falan onlara taktım kafayı ya . Hayal ediyorum garajda sarılırken ffalan inşallah gerçek olcakk . Biran önce gelsin ocak ya da şubat herneyse 1 aydır dokunamıyorumm , göremiyorumm çok özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…