İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ohhhh kebap

niye kız rahat bir işin varmışken çalış işte ne güzell
Oyle deme yaa esim izin verse baska yerde calisirdim ya babanin yani ya memur olursun yada evde oturursun diyo
amcam cok cins kizida yanimizda calismaya basladi aylar once cok ayrim yapiyo.dun kizini basi agriyo diye erkenden eve gonderdi kizla sorunum yok ama amcamdan hic haz etmem oldum olasi 3 senedir katlaniyorum istee...kizlar allah zihin acikligi versin bende kpssye giricem ins

hemen mutfağa gidip bişeyler hazırlayım senin için:104: :104: :104:
tmm cnmm :104:
Evet
Çok sıkıldım yaa

anlat bakalımmm

h.sonu sınav varrrrr
ne sınavı :44:
Kolay gelsin o zamaaaan
sağol cnm bnm
olur kuzum hemen
kolay gelsin canım matematiği çok büyütme gözünde yoksa şımarıp zormuş gibi görünüyor

demi zatn yetersnce şımarmış

aa anladım canımm

amcaya baksenn olsun canım yaa en azından tanıdık olması da bir şanstır
amin canım sağol sanadaa
tmm cnmm :104:

ne sınavı :44:

sağol cnm bnm

demi zatn yetersnce şımarmış
aöf sınavları

buralardayım da kimse yazmayınca bende yazmadım.. pek keyfim yok gibi ya başım ağrıyor şu havalar düzelsin artık yaaaa:105:

hıı kimse gelmiyo yahuu sıkılıyorum zatenn

amann ne zaman oldu kiii havalar iyi ya aslında :26::26:

hıı kimse gelmiyo yahuu sıkılıyorum zatenn

amann ne zaman oldu kiii havalar iyi ya aslında :26::26:

aynen bende ya zaman geçmiyor sanki.. bişeyde yapmak gelmiyor içimden.. ders çalışacağım ama hiç bi istek yok ya

valla soğuk ya ben sevmiyorum böyle güneşsiz havaları.. içim sıkılıyor:26:

Son düzenleme:
aynen bende ya zaman geçmiyor sanki.. bişeyde yapmak gelmiyor içimden.. ders çalışacağım ama hiç bi istek yok ya

valla soğuk ya ben sevmiyorum böyle güneşsiz havaları.. içim sıkılıyor:26:

benımde ders çalışasım yok hiç bişey yapmak istemiyorumm çalışmıyo olsam evde yatardım sadeceee

bilmem sevıyorum ben

benımde ders çalışasım yok hiç bişey yapmak istemiyorumm çalışmıyo olsam evde yatardım sadeceee

bilmem sevıyorum ben

ne zamandan beri çalışıyosun ki canım.. valla şimdi çayımı aldım elime bide müzik açtım.. keyfimi arıyorum gel nerdeysen diyerek

Günaydın Kuzular..

Havaya bakıyorum da, kar artık yağmura döndü sanki ..

Ara ara uğramaya çalışacağım , öpüldünüz..

ne zamandan beri çalışıyosun ki canım.. valla şimdi çayımı aldım elime bide müzik açtım.. keyfimi arıyorum gel nerdeysen diyerek
1,5 yıldır çalışıyorum ben

ohhh ne güüzellll
Günaydın Kuzular..

Havaya bakıyorum da, kar artık yağmura döndü sanki ..

Ara ara uğramaya çalışacağım , öpüldünüz..

evet yaa sormaaa

görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…