İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

valla pek yaramıyor malesef
ben İngilizceyi çok sevrim ya küçüklükten beri bi eğilimim var ama geliştiremedim bi türlü o yüzden İngilizceye hiç çalışmadım geçerim die düşünerek

ben hiç bilmiyorum artık finale kadar kurs alacam baktım olmucak
e ögreme portalındaki sorular cıkıyo mu peki:26:

ben hiç bilmiyorum artık finale kadar kurs alacam baktım olmucak
e ögreme portalındaki sorular cıkıyo mu peki:26:

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:13:
valla canım bende İngilizce 1 den giriyorum sınava.. o portaldan bakmıştım diğer dönemde sorulara ama hiç çıkmadı ordakilerden yaaa

kızlar ablam uluslararası ılıskıler okuyor.. hukukun temel kavramları ve anayasa hukukunu anlamıyor. nelere bakmak gerekır.. cıkmıs sorulara calısılmalımı.. artk cıkmıs soru cıkmıomus mu ne

kızlar ablam uluslararası ılıskıler okuyor.. hukukun temel kavramları ve anayasa hukukunu anlamıyor. nelere bakmak gerekır.. cıkmıs sorulara calısılmalımı.. artk cıkmıs soru cıkmıomus mu ne

canım valla artık sormuyorlar ya sistem değiştiği için... valla kitaptan çalışmak en iyisi ama yardımcı kitaplardan da faydalanabilir ablan.. murat yayınları en güvenilir olanı die biliyorum.. ordan çalışabilir canım ablana başarılar:13:

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:13:
valla canım bende İngilizce 1 den giriyorum sınava.. o portaldan bakmıştım diğer dönemde sorulara ama hiç çıkmadı ordakilerden yaaa

hadi bakalımmm:18::18::18: bende ingilizce 1 den gircem o zaman o sorulara hiç bakmaym
yada bakım bilgi için
hadi görüşrüz kuzum ben kaçım dersler ben ibekler

bende o ikisinden giriyorum bende adalet okuyorum canm yeni sisteme göre ben gecen sene ve ilerki sene sorularına baktım da
alakası yoktu ama ilerki sene ve daha önceki seneler benziyorda gecen sana tamamen değişmiş soru tipleri benzerdi:26::26:
kitapdaki test sorularına çalışşn bence:26::26:

bak bakalım tatlım allah zihin açıklığı versin görüşürüz yine öpüyorum

hukukun temel kavralarındn uc bes fıkırlerınızı beklıom :* öptümmm

yok isim yazmıyor da 20 tane falan soru vardı çoğuna 1-2-3 arasından 1 verdim

hahahha iyi etmişsin :129: eşime de vermişler bi anket bende senin adına doldurayım mı dedim yazımdan da anlamazlar bi sürü kötü şey yazayım dedim hep kendilerini övdürecek sorular sormuşlarda uyuzlar

hahahha iyi etmişsin :129: eşime de vermişler bi anket bende senin adına doldurayım mı dedim yazımdan da anlamazlar bi sürü kötü şey yazayım dedim hep kendilerini övdürecek sorular sormuşlarda uyuzlar

ihohohho

aynenn hep şundan memnun musunuz bundan memnun musunuz falan demişlerr :102::102::102::102:

midem yandı yaaa

değilizzzzz lan deseydin hahhahahha
neden canım ne yedinde öyle oldu birden:26:

ahahaha anketi yapan çocuk diyor ekstra eklemek istedikleriniz varsa yazabilirim yok dedim bu kadarı yeterli fazla bile

anaaa ne biliyimm öğlen yedikten sonra daha bişey yemedimm kiğğ :26::26::26:

ahahaha anketi yapan çocuk diyor ekstra eklemek istedikleriniz varsa yazabilirim yok dedim bu kadarı yeterli fazla bile

anaaa ne biliyimm öğlen yedikten sonra daha bişey yemedimm kiğğ :26::26::26:

hehhehe varda söylemem deseydin
nie oldu acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…