- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.201
valla yandım da yandım he
sen örgün olarak ne bölümünden mezunsun:26:
valla pek yaramıyor malesef
ben İngilizceyi çok sevrim ya küçüklükten beri bi eğilimim var ama geliştiremedim bi türlü o yüzden İngilizceye hiç çalışmadım geçerim die düşünerek
ben hiç bilmiyorum artık finale kadar kurs alacam baktım olmucak
e ögreme portalındaki sorular cıkıyo mu peki:26:
ben hiç bilmiyorum artık finale kadar kurs alacam baktım olmucak
e ögreme portalındaki sorular cıkıyo mu peki:26:
kızlar ablam uluslararası ılıskıler okuyor.. hukukun temel kavramları ve anayasa hukukunu anlamıyor. nelere bakmak gerekır.. cıkmıs sorulara calısılmalımı.. artk cıkmıs soru cıkmıomus mu ne
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:13:
valla canım bende İngilizce 1 den giriyorum sınava.. o portaldan bakmıştım diğer dönemde sorulara ama hiç çıkmadı ordakilerden yaaa
kızlar ablam uluslararası ılıskıler okuyor.. hukukun temel kavramları ve anayasa hukukunu anlamıyor. nelere bakmak gerekır.. cıkmıs sorulara calısılmalımı.. artk cıkmıs soru cıkmıomus mu ne
hadi bakalımmm:18::18::18: bende ingilizce 1 den gircem o zaman o sorulara hiç bakmaym
yada bakım bilgi için
hadi görüşrüz kuzum ben kaçım dersler ben ibekler
bende o ikisinden giriyorum bende adalet okuyorum canm yeni sisteme göre ben gecen sene ve ilerki sene sorularına baktım da
alakası yoktu ama ilerki sene ve daha önceki seneler benziyorda gecen sana tamamen değişmiş soru tipleri benzerdi:26::26:
kitapdaki test sorularına çalışşn bence:26::26:
bende o ikisinden giriyorum bende adalet okuyorum canm yeni sisteme göre ben gecen sene ve ilerki sene sorularına baktım da
alakası yoktu ama ilerki sene ve daha önceki seneler benziyorda gecen sana tamamen değişmiş soru tipleri benzerdi:26::26:
kitapdaki test sorularına çalışşn bence:26::26:
nereye gittiniz laa hemennn :26::26:
anket vardııı çıktımmm
buralardayız kuzum :87:
anket yaptılarrr şirket memnuniyetiyle alakalı 0 dedim
hehehhehe ismini yazmasaydın bari
yok isim yazmıyor da 20 tane falan soru vardı çoğuna 1-2-3 arasından 1 verdim
hahahha iyi etmişsin :129: eşime de vermişler bi anket bende senin adına doldurayım mı dedimyazımdan da anlamazlar bi sürü kötü şey yazayım dedim hep kendilerini övdürecek sorular sormuşlarda uyuzlar
ihohohho
aynenn hep şundan memnun musunuz bundan memnun musunuz falan demişlerr :102::102::102::102:
midem yandı yaaa
değilizzzzz lan deseydin hahhahahha
neden canım ne yedinde öyle oldu birden:26:
ahahahaanketi yapan çocuk diyor ekstra eklemek istedikleriniz varsa yazabilirim yok dedim bu kadarı yeterli fazla bile
anaaa ne biliyimm öğlen yedikten sonra daha bişey yemedimm kiğğ :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?