- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #13.121
:) işin gizeme orda
belli m olur benim gibi meraklı biri çıkar da tanışık çıkarız sonra ayıkla pirincin taşını
geçti artık kargo gtittiii geldiğinde yaparım artıkk :2::2::2:
ahahaah sende özlü söz felan yazıyolaryaaa alta öyle yapEvetsenelerdir üyeyim olasun o kadar. çizelge yapacak bir günüm yokki olsa dükkan senin
nie geçsin kızzz yaparsın yine bi günlük işama yinede sen bilrsin
hehehhe ben mi sebep oldum kız öyle düşünmeneneyse sen beni unut o zaman
hayırlısı olsun bakalım allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım
ahahaah sende özlü söz felan yazıyolaryaaa alta öyle yap
başka bahara artıkk
kızlar nerdee bugunn
hahahaha eveeeet sen sebep oldunnnnnaminnn canımmm allah kimsenin mutluluğunu bozmasın sen çoluk çocuğa karışırsın ben anca evlenirim bu arada çocuk var mı yoksa
öyle olsun bakalım
valla ne bilim ben varken kimse olmuyor bende mi gelmesem artık ne
sende sevgi gibi kuruttun mu topikleri
gündüz pek gelen yok artık
hehehhe bi tane topiğim var benim hamilelik belirtilerinde o da.. bide buraya yazıyorum işte
heeeee görüyorum seni evett
louuu neden yazmiyinnn
Hakkinda hayirlisi olsun canimEvet. Benim babamlara geldiğim günün akşamında ablamlara gitmiş. Eniştemle konuşmuş işte aracı ol sen diye. Eniştem de Berişe bağlı o tamam derse olur demiş. Sonra ben onu dövmüşüm o bana vurmamış işte annesi onu benim elimden zor almış da bıdı bıdı bıdı. Ben de o günün akşamnda ablamlara gittim. Orda kaldım ablamn günü vardı ona yardım ettm. İşte babam aradı cemal geldi dedi oraya gelrse açmayın kapıyı dedi. annem anlatıyo işte çiçek yaptırmış gelmiş yannda da bi kız. misafirler gittikten snra ablamın karşı komşusu geldi eşin burda dedi ablamın karşı komşsuna gitmiş. halbuki kadının kocasını bile tanımıyo daha. neyse babamı aradık biz cemal buraya gelmş diye babam geliyorum ben açmayn kmseye kapıyı dedi. babam geldi ablamın karşı komşusunun yanına gitti cemal diye bağırdı o da çıkmadı dışarı işte ben sana bu kızın etrafında dolaşmicaksın demedim mi filan dedi sonra babam ablama polis çağır dedi çağırdık korkmuş kaçmış.....
sonra ablamlar adanaya gidiyodu misafirliğe eniştem ablam bi de eniştemin kuzeni var ablam olayları enişteme anlatmış işte enştemnn kuzeni de sinirlenmiş dön geri lan döverim ben bu çocuğu demiş eniştem de gaza gelmiş kırmış direksiyonu işte evlerine gitmişler korkudan annesiyle birlikte inmiş aşağıöyle işte konuşmuşlar yani dün baya bi atraksiyon yaşadım. Ama asla affetmicem...
bundan sonra diğer topiklerede mi bulaşsam ne yapsam hehehhe
o bizi izliyorrr
hehhehe bende yazayım bari
ben yazıyorum bazen
sen benım kabaklı pasta mı gördün müü sayfa 1306 ya bak
Ben geldim millet
evdeyim bugun
isten istifa ettim...
Eylul tarif versene kiz
hehhehe bende yazayım bari
ooooo sen mi yaptın kız yoksa bunu
hoş geldin bacım nasılsın bakalım
hayırlısı olsun canım kpss ye hazırlanırsın artık bundan sonra
yokk annem yaptı canımmama bende yapabilrimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?