İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

öfff zaman da geçmiyor akşama ne yemek yapsam ki yaw hiç bişey gelmiyor aklıma

ifademi beğenmedinn miii o kız sensin bişeyi içemiyosun etrafa bakıyosun ikide bir iç işte laa

köy çorbası yapp soğuklarda iyi gider sıcak sıcakk :131::131::131:

Eylul dun aksam bi sebepten dolayi babam bana cok bagirdi hakaret etti.
Butun gece uyuyamadim agladim durdum isede gitmedim.gitmemeyide dusunuyorum ama borclarimiz var ne yapicaz bilmiyorum.

ifademi beğenmedinn miii o kız sensin bişeyi içemiyosun etrafa bakıyosun ikide bir iç işte laa

köy çorbası yapp soğuklarda iyi gider sıcak sıcakk :131::131::131:

nerden buluyon kız bu ifadeleri cıx içmiyorum canım istemiyor teşekkür ederim
o nasıl yapılıyor kız :44: sadece çorba mı yapim yani başka bi şey bul

Eylul dun aksam bi sebepten dolayi babam bana cok bagirdi hakaret etti.
Butun gece uyuyamadim agladim durdum isede gitmedim.gitmemeyide dusunuyorum ama borclarimiz var ne yapicaz bilmiyorum.

hadi yaa o zaman başka bir iş ara canımm iş bulana kadar çıkmasaydın madem :26::26:

nerden buluyon kız bu ifadeleri cıx içmiyorum canım istemiyor teşekkür ederim
o nasıl yapılıyor kız :44: sadece çorba mı yapim yani başka bi şey bul

bulurum bennn :82: iç iç çekinme kimse bakmıyo

evet yeter sana çorba bilmemm içinde ne ararsan olan çorba işte bulgurdur nohuttur fasulyedir r ama zordur o boşver sen onu bilmemm hıımmm patlıcan oturtma yap

hadi yaa o zaman başka bir iş ara canımm iş bulana kadar çıkmasaydın madem :26::26:
Yaa az buz laflar etmedi agir konustu yoksa devam ederdim yaninda calismaya
nerden is bulacam ki
esimde sicak bakmiyo baska yerde calismama..borc var araba taksidi su bu offf ne yapicaz biz yaa arabayimi satsak

nasıl çekindim anlatamam
o zahmetli yaa onu da daha geçen yapmıştım ben makarna yapim en iyisi

Son düzenleme:
Yaa az buz laflar etmedi agir konustu yoksa devam ederdim yaninda calismaya
nerden is bulacam ki
esimde sicak bakmiyo baska yerde calismama..borc var araba taksidi su bu offf ne yapicaz biz yaa arabayimi satsak

hımm eşin madem sıcak bakmıyo çaloşmana tek başına ödesin o zaman borçları çalışma sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…