- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #14.441
of ulan off hayat cok buktan
Benimdee yaa oynom bende oyuzden
ben arlanmam... uslanmamm..
of of hep aynıyım benden adam olmaz tamam balım hadi görüşrüz
te allammm
bilmiyom ki dur mesaj atım
Beni özleeermiiiiiiiiişşşşşşşşşş
İnan bnde özledim o cırtlak sesini duymayı ama şartlar elverişli değil bu aralaar
Neden ne olmussskeyfim yok diyo hıyar
Öylee öyle
Sen niye seninkini boğuyosun bakiim ?
Kaçırmak mı istiyosun çocuğu
Ne oynuyon kız
Neden ne olmusss
Roman havasi9:
Öylee öyle
Sen niye seninkini boğuyosun bakiim ?
Kaçırmak mı istiyosun çocuğu
Ne oynuyon kız
yok canm... genel olarak böyleyiz biz ben her zaman bunları yapıyorum.. her zman pişman oluyorum her zaman düzelmemi bekliyor ama ben yiine hep aynıyım hep..akıllanmıyorum yani nedn böyle oldumu bende bilmiyorumBirazcık daha vaktim var kızlar tekrar ben
Siz niye öyle oldunuz peki sevgi o atkı şapka mevzusu yüzünden mi
Bende özledim ben de resmin var şuan elimde
Neden ne olmusss
Roman havasi9:
bilmiyorum canm.. cok bunalımdayım.. bunları bende yapmak istemiyorum ama her defasınfda aynısını yapıyorum birdaha yapmıcam diyorum kaç bir daha oldu sayamıyorum ben artık yaptıktan sonra pişman oluyorum.. sonra geçiyor yine aynısını yapıyorum neden böyleyim bilmiyorum bende inan kendimi cok cıkmazda hissediyorum..
yok canm... genel olarak böyleyiz biz ben her zaman bunları yapıyorum.. her zman pişman oluyorum her zaman düzelmemi bekliyor ama ben yiine hep aynıyım hep..akıllanmıyorum yani nedn böyle oldumu bende bilmiyorum
bende yapmak istemiyorum ama elimde olmuyo kendimi çok çaresiz hissediyorum bu durumdan kurtulmak istedikçe boguluyorum
Annem komsuya indi bu aksam kahve icmek icin o yuzden ben icemedim yarina kismetSen hala kahve yapıcan demi eyloş
Erimezz o
Ohh sağdan soldan göbeği eritirsin belki
bilmem söylemiyoo
bilmiyorum canm.. cok bunalımdayım.. bunları bende yapmak istemiyorum ama her defasınfda aynısını yapıyorum birdaha yapmıcam diyorum kaç bir daha oldu sayamıyorum ben artık yaptıktan sonra pişman oluyorum.. sonra geçiyor yine aynısını yapıyorum neden böyleyim bilmiyorum bende inan kendimi cok cıkmazda hissediyorum..
yok canm... genel olarak böyleyiz biz ben her zaman bunları yapıyorum.. her zman pişman oluyorum her zaman düzelmemi bekliyor ama ben yiine hep aynıyım hep..akıllanmıyorum yani nedn böyle oldumu bende bilmiyorum
bende yapmak istemiyorum ama elimde olmuyo kendimi çok çaresiz hissediyorum bu durumdan kurtulmak istedikçe boguluyorum
Yahu senin sıkıntın zaten kendine yetiyor.
Sana destek olacağı yerde bir de sana sırt mı çeviriyor..
Bırak yazmasın ya ne yapıyorsunda düzelmeni bekliyor
Annem komsuya indi bu aksam kahve icmek icin o yuzden ben icemedim yarina kismet
Erimezz o
Kesin sevgilisel
O bnde de var
İnsanın elinde olmadan yapıyor o yüzden çok iyi anlıyorum seni
bunu o duruma ben getiriyorum ama.. yaptıklarımı bir bilsen hastamısın dersn bana
bence ailesel
Aşırıya kaçıcak napıyosun o kdar bee
bunu o duruma ben getiriyorum ama.. yaptıklarımı bir bilsen hastamısın dersn bana
bence ailesel
peki senin sevgiline karşı duyguların hisleri nasıl lady..
sanki kimse beni anlamıyo.. kimseye birşey anlatamyorum sizden başka
annem ise sürekli zengin koca derdinde
işi gücü yok şimdiden işte gel işi gücü olan birini bul su bu dayanamıyorum ya
hastalıklı gibi tavır sergiliyorum o hallerde bi görsen sonra yazdıklarımdan söylediklerimden utanıyorumm bende inanamıyorum
bence ailesel
Hadi yaaa kafasi dagilirdi aslinda
Yoo öyle düşünme sen ona şartlandığın için sana öyle geliyodur
Beni kmse anlamıyo kmseye anlatamıyorum derdimi diye düşündüğün için
Anneni şimdi bi kenara koyalım
Sen geleckte olmak istiyo musun bu çocukla istemiyo musun
Eşi olarak onun hayatına girmek istiyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?