İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Öylee öyle
Sen niye seninkini boğuyosun bakiim ?
Kaçırmak mı istiyosun çocuğu

Ne oynuyon kız

bilmiyorum canm.. cok bunalımdayım.. bunları bende yapmak istemiyorum ama her defasınfda aynısını yapıyorum birdaha yapmıcam diyorum kaç bir daha oldu sayamıyorum ben artık yaptıktan sonra pişman oluyorum.. sonra geçiyor yine aynısını yapıyorum neden böyleyim bilmiyorum bende inan kendimi cok cıkmazda hissediyorum..
Birazcık daha vaktim var kızlar tekrar ben

Siz niye öyle oldunuz peki sevgi o atkı şapka mevzusu yüzünden mi
yok canm... genel olarak böyleyiz biz ben her zaman bunları yapıyorum.. her zman pişman oluyorum her zaman düzelmemi bekliyor ama ben yiine hep aynıyım hep..akıllanmıyorum yani nedn böyle oldumu bende bilmiyorum
bende yapmak istemiyorum ama elimde olmuyo kendimi çok çaresiz hissediyorum bu durumdan kurtulmak istedikçe boguluyorum

Yahu senin sıkıntın zaten kendine yetiyor.
Sana destek olacağı yerde bir de sana sırt mı çeviriyor..

Bırak yazmasın ya ne yapıyorsunda düzelmeni bekliyor

O bnde de var
İnsanın elinde olmadan yapıyor o yüzden çok iyi anlıyorum seni

Yahu senin sıkıntın zaten kendine yetiyor.
Sana destek olacağı yerde bir de sana sırt mı çeviriyor..

Bırak yazmasın ya ne yapıyorsunda düzelmeni bekliyor

bunu o duruma ben getiriyorum ama.. yaptıklarımı bir bilsen hastamısın dersn bana
Annem komsuya indi bu aksam kahve icmek icin o yuzden ben icemedim yarina kismet

Erimezz o

Kesin sevgilisel

bence ailesel

O bnde de var
İnsanın elinde olmadan yapıyor o yüzden çok iyi anlıyorum seni

peki senin sevgiline karşı duyguların hisleri nasıl lady..
sanki kimse beni anlamıyo.. kimseye birşey anlatamyorum sizden başka
annem ise sürekli zengin koca derdinde
işi gücü yok şimdiden işte gel işi gücü olan birini bul su bu dayanamıyorum ya

Yoo öyle düşünme sen ona şartlandığın için sana öyle geliyodur
Beni kmse anlamıyo kmseye anlatamıyorum derdimi diye düşündüğün için
Anneni şimdi bi kenara koyalım

Sen geleckte olmak istiyo musun bu çocukla istemiyo musun
Eşi olarak onun hayatına girmek istiyo musun ?

Hadi yaaa kafasi dagilirdi aslinda

gelmiyo hıyar kafa hyat niye böyle lan

bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum duygularım sürekli değişiyo
bir bakıyorum onu sevmiyorum hiç birşey hissetmiyorum hislerim yok bomboşum.. sonra bir bakıyorum onu deli gibi seviyorum ondan başka birşey düşünemiyorum o benim herşeyim sanki dünyadaki tek erkek o sonra tekrar diğer duygularım sonra tekrar böyle bir konu açmıştımm okurmusun belki öyle daha iyi anlarsınn beni canm birde seni yorum yap bakalım bu halime
bu duygularm yüzünden onu cok kırıyorum üzüyorum mutsuz ediyorum hayatı zehir ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...im-boyle-oluyor-hayat-cok-ustume-geliyor.html konum bu canmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…