İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne yapıyor sana ?

hiç birşey yapmıyor sorunda bu rahat batıyo bana inan elimde değil
bu durumla baş etmek için cok savaşdım cok mücadele ediyorum gerçekten ama olmuyo be edam olmuyo gerçekten kimse anlamıyo beni sanki su içimde olanları anlatamıyorum ifade edemiyorum yne efkarlandırdınız beni la

Bakıyorum hemen bence aranızdaki duruma göre değişiyo duyguların öyle hissettim iyiyseniz çok aşıksın kötüyseniz nefret ediyosun gibi geldi okuyum da yorumlıcam

İşte o zamanlar kendni tutmayı öğrenmelisin yapamıyo musun psikoloğa git

İnan utanılcak bişi değil ..

aslında gerçekten gitmeyi cok istiyorum yoksa hayatımdakileri bu şekilde kaybedeceğim sevdiklerimi üzmek zevk mi veriyo bana anlamıyorum nasıl olsa üzerim onlar benim yanmda olur mantıgıla işliyo duygularım valla utandım kendimden anlatırken bile

Yahu aile içinde ne sıkıntıların olduğunu ben az çok biliyorum..
Dedim ya böyle anlarda insan başını yaslayacak kendini güvende hissedecek birini arıyor..
Ama bu onun hakkını veremiyor sanki..

Yahu aile içinde ne sıkıntıların olduğunu ben az çok biliyorum..
Dedim ya böyle anlarda insan başını yaslayacak kendini güvende hissedecek birini arıyor..
Ama bu onun hakkını veremiyor sanki..

o hep yanımda olmak istedikce ben onu kırdım döktüm yaraladım huzurumuzu kaçırdım.
ay cidden valla ben durumumu hiç iyi görmüyorum kızlar

Kaybedeceğin ne var sırt çeviren sevgiliyi kaybetsen ne olur kaybetmesen ne olur..

Gitmelisin de benceee

aksi aslında iyiyken hiç değer kıymet bilmiyorum kavga edince anlıyorum duygularımı ay ne saçma demi

Valla dicek bişi bulamadımmm aklıma bişi gelmiyor duyguların yoğunluğunu kaybetmişsin gibi

Hahaha Hazalla başlayan macerammmm

Napıyım kanka can sıkıntısı işte görüyorum işaretleri anlamlarına bakıp yorumluyorum

Vay anasını yükliyim de bana da bak bakalım aferin lan

Bende görüyorum ama uğraşamam diye hiç yeltenmiyorumm azimlisin bakıp yazıyon bi de upuzun ben bu üşengeçlikle ohoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…