İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Karadenizin güzellikleri bambaşka be bambaşka... :)

Kız zaten kaç saattir evdeyim evin içi sıcak ama benim ayaklarım ısınmıyor hatun anlatabildim mi

Karadenizin güzellikleri bambaşka be bambaşka... :)

Kız zaten kaç saattir evdeyim evin içi sıcak ama benim ayaklarım ısınmıyor hatun anlatabildim mi

Anladım şimdi hatunn :)) hehe patik neyn varsa giyiver

Canım sıkılıyor benim de yaa zaman geçmek bilmedi bekle bekle bitmiyoo 2 ayddır bekliyorumm inşallah 32 gün sonra ssevdiceğimin yüzünü görcem 2 aydır görmüyorum çok acı verici

Valla canım benimde bazen canım bazen sıkılıyor .Biraz olsun içini ferahlatıcak telkinlerde bulun kendine..

Yılbaşı hediyesi aldın mı

Ben daha almadım hafta sonu çıkıp bakacağım..

Valla canım benimde bazen canım bazen sıkılıyor .Biraz olsun içini ferahlatıcak telkinlerde bulun kendine..

Yılbaşı hediyesi aldın mı

Ben daha almadım hafta sonu çıkıp bakacağım..

Kime hediye alcam ki ya kimsem de yok alacağım yılbaşı bu sene benim için hiçbirşey ifade etmiyor hiç mutlu değilim hayatımın en zor dönemini yaşıyorum o yüzden hiç hazırlık yapmadım ama geçen annemle çıktık dışarı baya güzel şeyler var ya .. Çok hoş süsler yapmışlar ..

E kuzum seninkine alsan sen atsan.

Atabilme şansın yok mu..

E kuzum seninkine alsan sen atsan.

Atabilme şansın yok mu..

Ya malesef .. Benimkiyle hiçbir şey yapamıyorum artk cezaevi zaten hiçbirşeyi içeri almıyolar bilyorsun sorun falan çıkar şimdi zaten aldığım şeyin üzerine kargo parası daha da ekleniyo uzun hikaye anlayacağın .. Hayat diye bişey kalmadı bende bedenim var ruhum yok öyleyim .. İnşallah 1 ay sonra açığa geçerse o zaman bakarım artık .. Dosya dedik dosya da bi halta yaramadı ..
Sen ne düşünüyosun hediye olarak ne tarz bişey ..

Ben adidastan spor bir üst baktım ve ona gösterdim çok beğendi onu alıcam canım..

Olsun sende bu günler geçtikten sonra sevdiğine alırsan hediyeler üzme kendini :)

Ben adidastan spor bir üst baktım ve ona gösterdim çok beğendi onu alıcam canım..

Olsun sende bu günler geçtikten sonra sevdiğine alırsan hediyeler üzme kendini :)

İyiyimş onu al o zaman :) Param yok zaten şu ara 3 aydır deri ceket istiyorum alamadım bi türlü ..
Hediye alamadığım için üzülmüyorum ki bırak hediye allmayı soyutlandık iyice .. Konuşmayı sohbet etmeyi bile özledim ben .. İnsan sevgilisiyle sohbet etmeyi özler mi .. Şaka gibi .. O da öyle ben de öyle .. Artık hayatımın sonuna kadar göremeyecekmişim giibi gelmeye başladı bana ya . Eğer yüzünü görmeden ölürsm gözlerim açık giderim o derece kötüyüm artık sen biliyosun taa kaç sayfa öönce de bunlar geçerliydi hala geçerli ya .. Kötüyüm işte .. 2 - 3 ay asır gibi geldi .. ne bitmez zamanmış ..

Bu istediklerin hediyeden daha kıymetli inan bana.. :)

İnsanın sevgilisiyle sohbet etmeyi tabi ki de özler. Bunu abes bi durum olarak algılama bence..

Toplam kaç ay var şimdi.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…