- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #14.781
çıkıyom lan ben hiç keyfim yok
iyi geceleerrrTamam .
Eve girince ısınırsınn at bi battaniye ayaklarına tamamdır :)) Bu aralar hava yine iyi gibi en azından İzmir için öyle demekki İstanbul içinde öyleymiş :) Karadeniz zaten yazın bile ılık oluyo diyolar gitmek nasip olmadı hiçç :)
Gelsin bana asıl sıkıntıyı anlatayımm benim derdi görünce sıkıntıları geçerr
iyi geceleerrr
öptümm
Karadenizin güzellikleri bambaşka be bambaşka... :)
Kız zaten kaç saattir evdeyim evin içi sıcak ama benim ayaklarım ısınmıyor hatun anlatabildim mi
Anladım şimdi hatunn :)) hehe patik neyn varsa giyiver
Canım sıkılıyor benim de yaa zaman geçmek bilmedi bekle bekle bitmiyoo 2 ayddır bekliyorumm inşallah 32 gün sonra ssevdiceğimin yüzünü görcem 2 aydır görmüyorum çok acı verici
Valla canım benimde bazen canım bazen sıkılıyor .Biraz olsun içini ferahlatıcak telkinlerde bulun kendine..
Yılbaşı hediyesi aldın mı
Ben daha almadım hafta sonu çıkıp bakacağım..
Kime hediye alcam ki ya kimsem de yok alacağımyılbaşı bu sene benim için hiçbirşey ifade etmiyor hiç mutlu değilim hayatımın en zor dönemini yaşıyorum o yüzden hiç hazırlık yapmadım ama geçen annemle çıktık dışarı baya güzel şeyler var ya .. Çok hoş süsler yapmışlar ..
E kuzum seninkine alsan sen atsan.
Atabilme şansın yok mu..
Ya malesef .. Benimkiyle hiçbir şey yapamıyorum artk cezaevi zaten hiçbirşeyi içeri almıyolar bilyorsun sorun falan çıkar şimdi zaten aldığım şeyin üzerine kargo parası daha da ekleniyo uzun hikaye anlayacağın .. Hayat diye bişey kalmadı bende bedenim var ruhum yok öyleyim .. İnşallah 1 ay sonra açığa geçerse o zaman bakarım artık .. Dosya dedik dosya da bi halta yaramadı ..
Sen ne düşünüyosun hediye olarak ne tarz bişey ..
Merhabalar
Yunanlı kocayı bulamayan hatun geldinaber iroş ..
Ben adidastan spor bir üst baktım ve ona gösterdim çok beğendi onu alıcam canım..
Olsun sende bu günler geçtikten sonra sevdiğine alırsan hediyeler üzme kendini :)
Ben türkü bulayım da yunanlı kalsınİyidir edacım. Sen ?
Şuan karnım çok ağrıyo yine mi periyotlara yakalandım..
İyi sayılırım canım sen nasılsın..
İyiyimş onu al o zaman :) Param yok zaten şu ara 3 aydır deri ceket istiyorum alamadım bi türlü ..
Hediye alamadığım için üzülmüyorum ki bırak hediye allmayı soyutlandık iyice .. Konuşmayı sohbet etmeyi bile özledim ben .. İnsan sevgilisiyle sohbet etmeyi özler mi .. Şaka gibi .. O da öyle ben de öyle .. Artık hayatımın sonuna kadar göremeyecekmişim giibi gelmeye başladı bana ya . Eğer yüzünü görmeden ölürsm gözlerim açık giderim o derece kötüyüm artık sen biliyosun taa kaç sayfa öönce de bunlar geçerliydi hala geçerli ya .. Kötüyüm işte .. 2 - 3 ay asır gibi geldi .. ne bitmez zamanmış ..
Bende öyle aynı .. Yüksek doz yalnızlık
Bi onun ilacını yapamadılar demi yoksa yaptılar mıydı ya .. :44:
Konuştuğun bir nico vardı . O na ne oldu kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?