İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yapsalardı anında tükenirdi emin ol
Öf o bana göre değil ya çok aceleci .. :26:

Doğru söyledin,eğer ilacı çıkmış olsaydı çoktan bitmişti..

Ama bu cümleyi kurmadan önce bir istatistiklere bakmak lazım.
Yalnız insanların sayısı ne kadar yüksek..

Hemen evlenelim mi dedi çocuk

Bu istediklerin hediyeden daha kıymetli inan bana.. :)

İnsanın sevgilisiyle sohbet etmeyi tabi ki de özler. Bunu abes bi durum olarak algılama bence..

Toplam kaç ay var şimdi.. ?

Abes bence .. Sen arasan şimdi sevgilin hep orda teelefonun ucunda isstediğinde sohbet edebilirsin .. Genel olarak herkes öyle .. Sohbet etmeyi özlemek sohbet bile edeemediğinden kaynaklandığından çok abes ..
Kapalı cezası 3 aymış .. 58.günü bugün yani 2 ay bitti 1 ay kaldı .. 1 ay sonra açığa geçecek hem de izmire geri dönecek .. İzmir de yatacak yani geri kaalan süresini .. hem açıkda telefonda olacak o yüzden 205 gün değilde 32 gün sayıyorumm .. kısacası 32 gün sonra inşallah açığa geçerken 4 saat falan görebilcem dışarda ..

Bi kere daha görüşseydim onu da derdi. İlk buluşmada sevgili değilken hemen öpüp el tutcakmış. Yok ya

Bence abes bir durum değil.

Ben sevgilimin yanındayken , aramız da bir odalık mesafe varken dahi özlüyorum onu.
Sohbet etmeyi özlemek için sohbet etmemek gerekir mi ? Bence gerekmez..

Ben sevgilim konuşurken kurduğu kelimelerin ardından ne çıkacak diye meraklı ve heyecanla bekliyorum.Gözünün içine içine bakıyorum.İlla ayrı olmak gerekmez..

Yani bunlar güzel duygular canım :) az kalmış görmene..

internet paketim son demlerini yaşıyor 100 mbsi kalmış ay sonuna kadar çekecem bunu
sohbetiniz bol bol olsun kızlar
jag geldin ne ka da belli
sayfaları uçurmusun lan çenesi düşük karı:27
bıktık sendenn
sanırım bu ka saçmalamasyon yiter

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

Anlamıyosun işte çok farklı .. sence 2 ay hiç yüüznü görmesen dokunmasan çok güzel bi duygu olur muydu .. Yan odadayken özlemek başka bi duygu 2 ay hiç görmeden dokunmadan konuşmadan durmak başka bi duygu ..
Öteki senin bahsettiğin türlüsü güzel olanı ama böylesi acı olanı işkence çektiriyor insana .. Üzüntüden 10 kilo vermiş çocuk içerde .. Güzel duygu olduğundan mı sence .. Her gece hüngür hüngür ağlıyorumm ben .. İğrenç bi işkence sadece malesef ..

Ahahahahahha

hoşbuldum canmm
ama ne yazıkkı kalamıyorum internetim son demlerini yaşıyo aralık sonuna kadar bittim la be kaç gündür bunu çekiyom
interneti sınırsız olanlar onlar vrya onlar karşıma cıkmasın

Benim sınırsız Ama öyle diye de abartmıyorum

Buraya takılmak çok mu yiyor ki..

6 ay boyunca sevgilimin yüzünü görüp dokunamamıştım.Şartlar müsait değildi.
O zaman bende sen gibi isyan edip durmuştum.Ama şimdi neredeyse her zaman yanındayım. :) laf olsun diye konuşmuyorum..

nasılsınız gençler
ders çalışmaktan geyik yapmayı unutmuşum yav

6 ay boyunca sevgilimin yüzünü görüp dokunamamıştım.Şartlar müsait değildi.
O zaman bende sen gibi isyan edip durmuştum.Ama şimdi neredeyse her zaman yanındayım. :) laf olsun diye konuşmuyorum..

Ben de daha önce 6 aya yakın göremediğim olmuştu askerdeyken ... Ama bilirsin işte o ayrılık ile şimdiki özlemin bir olmaz ..Bir de ben hiç konuşmuyorum görememenin üzerine . Neyse yine knşrz ben kaçaar edacımm dizi var da az izliyim öpüyoree gelirim gene

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…