İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet şimdi patlıcam mesela ben koskoca okul çarşı arası aramadı beni bu kadar mı zor diye akşama kapışırız yine

ben bi de durup geçmişe de takıyorum şu zamanda niye öyle yaptın vs diye

aaaa ama bebiş dediğin azcık atlayıp zıplıcak sen cigara içiyon mu

Çok iyi anlıyorum. Misal ben artık takmıyorum olaylar kendiliğinden düzeliyor

İstanbul istanbul olalı, bi eylül görmedi beee

evet aynen öyleee nasıl olsa aynı şeylerrr

haaa karşıda oturuyosun dimi sen ümraniye tarafları

dur celallenme akşama sakla o aramayınca sen ara canım

ay ne dicem çıktın mı okuldan mı dicem 15 dkda bir o onun görevi bana söylettiriyo ya her bi yere gidişimde evden çıkarken metroya gidiyorum metrodayım işteyim vs demedim diye olay oluyo yani çifte standarta göz yumamam

evet aynen öyle taviz verme müstehak bunlara

forum kurallı bacımm
napıyon bakım finallere az kaldı ders çalışıyon mu deli dumrul

hani ben görmedim

yoo çalışmam ben haftsnu çalışmak istiyorum bbakalım nasip

çağrı merkeziyle konuştum kadın öyle bağırıyodu kiiiiiiiiiii başım ağrıyo şu anda :44::44:

hani ben görmedim

yoo çalışmam ben haftsnu çalışmak istiyorum bbakalım nasip

çağrı merkeziyle konuştum kadın öyle bağırıyodu kiiiiiiiiiii başım ağrıyo şu anda :44::44:

sen çünkü körsün göremessin
çalışmadın mı
tembel tenike seni püüüüü
ahahahh seni sagır sandı heral

şu bayraklı smiley görünce , bi üye vardı baharla dk bir geyik sohbetinde konu açıyodu her yazdığı mesajın sonuna bu ıfadeyı koyuyodu aklımaa o geliyo

ahahahah naptı o üye vazgeçti mi en sonunda

şu bayraklı smiley görünce , bi üye vardı baharla dk bir geyik sohbetinde konu açıyodu her yazdığı mesajın sonuna bu ıfadeyı koyuyodu aklımaa o geliyo

ben gebelik bölümündeki 3 aydır adet oluyorum bebeği elle anlayabilir miyim diyip duran üyeyi tek geçerim bi de anlatıyo valla pıhtılı şöyle böyle normal diye sana özelden atıyım bak oku ay ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…