İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sen çünkü körsün göremessin
çalışmadın mı
tembel tenike seni püüüüü
ahahahh seni sagır sandı heral

ahahahah naptı o üye vazgeçti mi en sonunda
nerde ya nerde deseneee

yoo öyle bir ihtiyacım yok çalışmadan geçerem

ayy bılmıyorum kulagımın pası sılındı

bilmem bi daha görmedim kendısınden haber alınamadı
nasıl yaniii adet olmuoyo hamıle oldugunu mu elle anlayacakmı ş ayy anaaam :120:

anlat bakım

ya direkt isim veriyim açtığı konulara bi bak sonra yorum yapalım miray88 diye biri gözümden yaş geldi

belkim komaya girmişti
oooooo demek gerek yok diyon hııı sınavdan sonra görecem ben seniiiiiigavurun togimi
ben buraya geldimde hep bi aksilik çıkıyor be bıktım valla ne zaman girsem iş cıkıyo kimin bedduası bu

ouuuuu biz senle baya konuştuk 2 ay falan oluyo tabii

ay moralim bozuk benim biraz hem kocişle kapışıyoruz hem öğrencimin haberini aldım yoğun bakımdaymış İzmire döner dönmez ziyaretine gidicem nasıl üzüldüm ya

kuzum k. bkma fazla hatırlayamadımm ne konuştmuzu
ders çalışmaktan beynim döndüüü:18::18::18::18::18:
ayy deme ya ne olmuş ögrencine kuzum geçmiş olsun ya Rabbim acil şifalar versin...
kocanla niye aranız bozuk kapışmayın koklaşın diyomyşummm

Son düzenleme:

allahımmm iş yerınde bana nasıl konular açtırıyosun püüühhh genel müdüre gidiyor raporlar :18::18::18:

eve gıdınce okuyacam konularnı

yangın çıkmış evlerinde annesi yanarak ölmüş çocuk da 6. kattan atlamış kurtulmak için.

sen KPSSye mi hazırlanıyodun senin sevdicekle sıkıntılar vardı bi ara bi de mavi siyah boyatmama kızdıydın baya pıçaklayıp duruyodun beni

kolaysa sen koklaş ya sinir etti mi tam ediyolar

allahımmm iş yerınde bana nasıl konular açtırıyosun püüühhh genel müdüre gidiyor raporlar :18::18::18:

eve gıdınce okuyacam konularnı

kızım gebelik bölümüdedim ordan da mı çakmadın

ama çok komik melek miray88 diye bi kız var onun konuları

ayy deme yaa cok üzüldümmm cok acı birşey Rabbim yardımcıları olsun tüylerim diken diken oldu be kuzumm
yok bebegim kpss yede girecem bu sene aynı zamanda adalet okuyorum öyle işte aynen aynenn taamm şimdi hatırladımm seni gidi seniiii
aynen aynen bu erkeklerin kafasını yakmak lazım biliyonmuu

Bence başka yerlerini yakmak lazım

oo doğru hukukçu bacısın sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…