- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #17.221
Yahu napıyım o gözlüklü avatarların daha hoştu..
Kız bak sana sorumu burdan sorayım..
Şimdi bu programda saç rengi değiştirebiliyorsun.TÜM VİDEOYU İZLEDİM, nasıl yapmam gerektiğini biliyorum , fakat programda uygulamaa gelince son adımda eksik bir kısım var, rengi hafif şekilde döşeme kısmı ..
Bir türlü yapamıyorum ya..
Mesela saç kısmını işaretleyip saçını farklı renge boyayacaksın ondan bahsediyorum..
Siyaha canım..
Aslında çenemden itibaren geri kalan saçlarıma kızıl vurdurup saç diplerimi siyah bırakmak istiyordum ama o çok uğraştırır beni..
Düz boyayacağım işte..
vuhuuuu iyice kavurcan ortalığı yani
çok hoş olur canım kızıl ombre yaptır
Ay ben saçıma şu yaşıma kadar hiç bir yağ sürmedim..
Bir kız arkadaşım var saçlarımı altın sarısı upuzun .. Benden daha da uzun..
Kız saçını sirkeliyordu.İğrenç kokardı yanıma gelince hissederdimmm:2:
9yok canım bu nöyle değil
Gider yavrum gider.. Bana da kızıl gidiyorBir kere yapmıştım böyle
Yahu napıyım o gözlüklü avatarların daha hoştu..
Kız bak sana sorumu burdan sorayım..
Şimdi bu programda saç rengi değiştirebiliyorsun.TÜM VİDEOYU İZLEDİM, nasıl yapmam gerektiğini biliyorum , fakat programda uygulamaa gelince son adımda eksik bir kısım var, rengi hafif şekilde döşeme kısmı ..
Bir türlü yapamıyorum ya..
Mesela saç kısmını işaretleyip saçını farklı renge boyayacaksın ondan bahsediyorum..
Yav o photoshopta yapılıyordu onu bırakalı çok oldu :44::44: Photoscapede de hiç denemedim yapılıyor mu bunda bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla boyayacağın yeri seçip renk seçiyordun tek hatırladığım bu
Yakışır mı dersin bana..
Dip kısımlarını bilerek siyah bıraktırmak istiyorum çünkü ben kalın kaş kullanıyorum
Çünkü kaşlarım çok siyah
Sırf kızıl yaparsam olmaz, ama ombre tarzı yaptırırsam , en azından kaşlarım göze batmaz..
canım benim photoshop cs5 de yapıyorsun değil mi
saçını seçip boyama işlemini yukarıdaki sekme de adjustments diye bir menü olmalı orada photo filter var istediğini rengi seçip click yap iş tamamdır
Bak kızında çene kısmından başlıyor hemen hemen aynı boyda saçlarımız..
Kızdan daha siyah saçlarım benim daha canlı durur..
fıstık olursak fıstık
Ya ben nasıl kullanılması gerekli falan araştırırken bir videoda gördüm aynısını yapıyorum ama videoda daki bir kısım bende aktif hala gelmiyor bir türlü deli oldum ya..
Bunların sürümleri var mı
Evet canım olur
Yumuşak olması için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?