İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yav o photoshopta yapılıyordu onu bırakalı çok oldu :44::44: Photoscapede de hiç denemedim yapılıyor mu bunda bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla boyayacağın yeri seçip renk seçiyordun tek hatırladığım bu

Siyaha canım..

Aslında çenemden itibaren geri kalan saçlarıma kızıl vurdurup saç diplerimi siyah bırakmak istiyordum ama o çok uğraştırır beni..

Düz boyayacağım işte..

vuhuuuu iyice kavurcan ortalığı yani
çok hoş olur canım kızıl ombre yaptır

vuhuuuu iyice kavurcan ortalığı yani
çok hoş olur canım kızıl ombre yaptır

Yakışır mı dersin bana..
Dip kısımlarını bilerek siyah bıraktırmak istiyorum çünkü ben kalın kaş kullanıyorum

Çünkü kaşlarım çok siyah

Sırf kızıl yaparsam olmaz, ama ombre tarzı yaptırırsam , en azından kaşlarım göze batmaz..

9yok canım bu nöyle değil

canım benim photoshop cs5 de yapıyorsun değil mi
saçını seçip boyama işlemini yukarıdaki sekme de adjustments diye bir menü olmalı orada photo filter var istediğini rengi seçip click yap iş tamamdır

Ya ben nasıl kullanılması gerekli falan araştırırken bir videoda gördüm aynısını yapıyorum ama videoda daki bir kısım bende aktif hala gelmiyor bir türlü deli oldum ya..

Bunların sürümleri var mı

fıstık olursak fıstık

canım benim photoshop cs5 de yapıyorsun değil mi
saçını seçip boyama işlemini yukarıdaki sekme de adjustments diye bir menü olmalı orada photo filter var istediğini rengi seçip click yap iş tamamdır

Yok bende o porgram yok

Hani en azından boyamadan önce bir orda deneseydim bir baksaydım da öyle kalkışsaydım diyorum..

Sen yapabiliryor musun

Evet hemde dolusuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…