İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne var ki burnunda senin..

Küçücük fındık gibi burnun var senin ne operasyona giriyorsun hıııı

Kızz azarlama beni hemen mecbur olmasaydım yatırmazdım

Nefes alamadığım için dr gittim kıkırdağım oluşmamış doğuştan hatta solungaçların çıkmadımı bu yaşa kadar diye dalga geçti benimle

Geçmiş olsun canım bende estetik ameliyat olacaksın sandım..

Yani seni gördüm , diyorum bende bu kızın burnu güzel niye böyle bişi yaptırıyor ki diye düşünüyordum..

Ne zaman olacaksın ameliyat

Haftaya olucam çarşamba ama kıkırdak yapıcağı için yeniden mecburen ucunu düzelmek zorundaymış ama doğal olucağına söz verdi çok korkuyorum
Yok kuzum ya doğallıktan yanayım biliyosun saçımı bile boyatmam

Evet persom , istediğin gibi olsun derken kötü olmasın manasında söyledim yahu

Bende ne yapayım oturuyorum bakınıyorum kimsecikler girmiyor artık, kala kaldım tek başıma işte..

Hihi zaten didim doktora kariyerimi bitirirsin zaten albüm yapcam ddim güzel yapmazsan yakarım seni didim hemşerim çıktı istanbullu doktorumda

Hee yaa kimse girmiyo artık herkes kendi havasında

Tek değilsin kuzum ben varım naptın bakim anlat istanbullarda

Hiç bir şey yapmadım yahu , arada gezdim sonra evde oturdum..
He bol bol karikatür okudum bi ara kendimi bile rüyamda karikatür olarak gördüm , ondan sonra bıraktımmmm

Evet sen gelecek seneye o ses türkiyenin elemelerine katılacaksın

Hahahah kendini karikatür olarak görmek iyiymiş yaa
İyi yaptın ama değişiklik oluyo senin için...
Kim demişş
Asdffsfd Hahahah

Hahahah kendini karikatür olarak görmek iyiymiş yaa
İyi yaptın ama değişiklik oluyo senin için...
Kim demişş
Asdffsfd Hahahah

Ay sorma böyle kafamın tepesinden boloncuklar çıkıyor aklımdan ne geçiyorsa orada yazıyor falan değişikti..

Saçlarım pırasa çizilmiş falan gözler eşek gözü gibi

Ay sorma böyle kafamın tepesinden boloncuklar çıkıyor aklımdan ne geçiyorsa orada yazıyor falan değişikti..

Saçlarım pırasa çizilmiş falan gözler eşek gözü gibi

Ooo neyin kafasıymışş yaaa
Yok ben rüyalarıma müdahale ediyorum istemediğim bişey olursa sonraki gece intikam fln alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…