İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Burda zorbalık var yalnız , hayat felsefeni bana empoze etmeye çalışıyorsun ama yemezler..

Az laf çok iz , çok uyku , az laf , çok yemek , ince bel falan ..

Şart mı bunu indirmem deli etmeye yemin ettim

Burda zorbalık var yalnız , hayat felsefeni bana empoze etmeye çalışıyorsun ama yemezler..

Az laf çok iz , çok uyku , az laf , çok yemek , ince bel falan ..

Şart mı bunu indirmem deli etmeye yemin ettim
hırs yaptım indireceksin
konuşmam yada gıcık gıcık konuşmalara devam ederimm

yumuşat beni persomm
şaka lan harbiden nasıl kurtulcam bu öküzlükten

Öncelikle düşündükten sonra konuşucan yada yazıcan kuzum..
Daha sonra bidaha düşünüceksin acaba kurduğum cümle karşıdakinde nasıl bir etki bırakır diye hepsi bu saniyenin 10 da birinde geçicek zamanla bunlar aklından

hırs yaptım indireceksin
konuşmam yada gıcık gıcık konuşmalara devam ederimm

Hiphop abs midir nedir onu uygulamayacağız..

Aksine herhangi bir videoya uyarak gitmek istemiyorum ben..

Mesela kimimiz bel inceltmek istiyor birimiz karın yağlarını yakmak istiyor birimiz popomuzu kaldırmak istiyorsun

Her hareketin adını ve resmini
ve bir haftada ne kadar yapmamız gerektiğini yazarak uygulamak istiyorum ben..

Çünkü videolar bizler için çok ağır gelir ..

Ben bu sefer sıcak su ile aldım geçen soğuk su ile aldığımda her yerim ağrıdı sızladı resmen heeee

Okadar soğuktu ki nefesime doyamadım suyun altında
Şimdi soğuktan yanıyorum resmen vücudum buharlaşcak biraz sonra ateşimde çıkmış aşkımcım fırçaladı beni

çok uzun iş kanka. yaz gitsin

hip hop abs değil zaten. kardio programıydı. ben daha önce bölgesel incelme yaptım. hiç kilo verdirmiyor
anca ter attırmaya yönelik cardio programı yaparsak ya yakarız kilo veririz. öteki türlü sadece sıkılaşırız.

Hahahahh

Zaten hepimizin kilosu hemen hemen aynı değil mi .. ?

Hepimiz 50 - 57 civarıyız..
Zaten 50 nin altında olan biri ne için kilo vermek istesin ki Ben olsam vermem..

Mesela ben bel ve göbeği eritmek istiyorum.. Belimi inceltmek göbeğimide yok etmek istiyorum bacaklardan yana sıkıntım yok kollardan yanada yok..

Mesela sen belini harika inceltmişsin

jillian inceltti o kadar. zaten belim ne kadar kilo alırsam alayım kalınlaşmaz benim standarttır. o bakımdan şanslıyım. basen var bende biraz. bide karın kaslarımı belirginleştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…