İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Evet biliyorum biri söylemişti ama kim söylediğini bilmiyorum..

Ben ne yapayım canım , şuan belim belimin yanları ve tüm çevresi felaket ağrıyor..
Spor yaptım dün yapmaz olaydım , hareketleri basit gördüm ısınmadan yapayım bir şey olmaz dedim..
Bugun resmen bildiğin tutuldu..

Canım acıyor, birde sabahın köründe annem uyandırdı beni.
O ayrı bi snir krizim..

kesin o garga sesili lui söylemiştir nerde o o da tatile girdi deiimiii
hadi ya kuzum dikkat et sene bunlar şakaya gelmez bak allah göstermesin bir yalnış hareket yaparsın sakatlık çıkartırsın saglık daha önemli saglık elden gitti mi var ya herşey boşşş..
ahahahhh iyi olmış sana yoksa 3 e kadar yatıyordunn

Ben şu sıralar hep erken kalkıyodum ki, dünde 12 buçuğa kadar uyumuşum . Benim erken kavramım bu..

Of sorma çokta zorlamadım.Demek ki zorlasaydım gitmişti şuan belim..

Çok fena ağrıyor ne ilaç alsam diye düşünüyorum , eklem ağrılarına iyi gelen ilaçtan içsem fayda eder mi ki..

Sabah kalkar kalkmaz ona mesaj attım, senin yüzünden bu haldeyim diye..
Gülüyor manyak
Tatile girdi, ama ayın başında gelicek.Kota sınırlaması var ya onda, ondan..

senin kavramına mıçmmm panpaa bende 11 de kalktım sus çaktırma
birdaha zorlama öyle lann sen zaten manken gibi gacısın oglumm
kas gevşetici iş bak o iyi gelir
ikinizde piskopatsnız nolcekk
ahahahah yazık ya kıyamam fakir insann dur bi çatlatım onu

Bana ilk defa biri manken gibi gacısın dedi.Şuan nasıl şımardım anlatamam..
Yok kuzu bende bir tane kas gevşetici var , içtiğimde çarpıntı falan yapıyor onu almayayım..

Çatlat çatlat , oh bak bizim sınırsız internetimiz var de,sen hala kotalısın de..

Bu arada bana tutan boya markası öner saçımı siyaha boyayacağım..

çok şımarma hemen morelini bozarım bak seniniiinn
aa o zaman içme kuzummmm:26::26: o zaman sıcak su torbası koy bak o da iyi gelebilir:26::26::26::26:
dicem dicemmmm ezlsin iyice çatlasın oralarda
mavi siyahamı boyayacan sadece siyah mı senin kızıl sevdan noldu
palette deluxe boya kuzum bende onun sıcak çikolatasına boyuyommmm

Kızıl sevdamdan ayrıldım benimki asla diyor , çok dikkat çeker diyeymiş..
Zaten doğal rengimde siyah ya, ama uçları artık böyle yıprandığından renk olarak açıldı..
Yok lacivertte değil düz siyaha boyayacağım..

Peki o marka ne kadar süre tutuyor boyayı. Yani kaç günde bir ya da kaç ayda bir boyamak gerekiyor..

kuzum ben en son eylül de boyamıştım su an tekrar istiyor işte zor akıyor öyle çabuk akmıyor siyah rengide çok güzel ışıl ışıl parlıyor valla ben onu öneririm bebegim şaçıda öyle fazla yıpratmıyor bende boyuyacamm yineeee çikolata kahveside çok harikaaaaaa öyle birşeyler düşünseydin sana oda yakışırdııı

İçinde bakım şeyleri var demi..

Bence yakışmaz ona boyarsam bu siyah kaşlarımıda boyamaz zorunda kalırdım..

İçinde bakım şeyleri var demi..

Bence yakışmaz ona boyarsam bu siyah kaşlarımıda boyamaz zorunda kalırdım..

var var o maskesi yumuşacık yapıyo zaten parıl parıl parlıyo valla ben onu öneririm sen bilirsin yinede
boyama o zaman siyaha devam et zaten çikolatada siyaha yakın ama içinde kızıllık oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…