İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

var var o maskesi yumuşacık yapıyo zaten parıl parıl parlıyo valla ben onu öneririm sen bilirsin yinede
boyama o zaman siyaha devam et zaten çikolatada siyaha yakın ama içinde kızıllık oluyoooo

Ben siyahtan şaşmıyım..
Şimdi saçımı boyarsam beyaz tenliliğim daha çok ön plana çıkar dimi..

Annemin arkadaşı yeni katalog getiricekmiş. Farmasi ve Avonun..
Onlara bakıcam ne kadar saç bakım serumu varsa alıcam valla..
Birde allığım bitti , allık almam lazım..

Yok canım yarın alıcam yarın boyayacağım eğer yorgun olmazsam.Yarın hastaneye gideceğiz çünkü..

hayırdır napacaksınız len hastanede:26:
Annemin arkadaşı yeni katalog getiricekmiş. Farmasi ve Avonun..
Onlara bakıcam ne kadar saç bakım serumu varsa alıcam valla..
Birde allığım bitti , allık almam lazım..

bence avonun ürünlerine o kadar para verreceğine al zeytinyağı sür saçına 20 dak bekle yıka mis gibi olsun saçlarınn en güzei en dogalıııı

hayırdır napacaksınız len hastanede:26:

bence avonun ürünlerine o kadar para verreceğine al zeytinyağı sür saçına 20 dak bekle yıka mis gibi olsun saçlarınn en güzei en dogalıııı

Ayrıca bu katolog sevgililer gününü özel herşey indirimdeyken alayım diyorummm

Ben benimkine ne hediye alacağıma hala karar veremedim Dün bi sürü seçenek vardı aklımda..

Ayrıca bu katolog sevgililer gününü özel herşey indirimdeyken alayım diyorummm

Ben benimkine ne hediye alacağıma hala karar veremedim Dün bi sürü seçenek vardı aklımda..

bende hem dogum günü için hem sevgililer günü için hediye alacam ama daha ne alacağıma karar veremedim sen ne almayı düşünyonn:26::26:

bende hem dogum günü için hem sevgililer günü için hediye alacam ama daha ne alacağıma karar veremedim sen ne almayı düşünyonn:26::26:

Ya ben kullanabileceği bir şey almaya karar verdim.Tabi bunun öncesinde beşiktaş amblemi olan kocaman bir kristal ayna almayı düşündüm duvarı için..
Sonra vazgeçtim..

Şimdi maviden güzel bir jean kot ile üzerine kapşonlu bir polar ya da içine bir tşört onun üzerinede bir deri mont almak istiyorum..

Bir tana daha tercihim var benimki spor giyimi seviyorum..

Güzel bir eşofman altı ile onun üzerine uygun birşey mi alsam diye de düşündüm..

Sence klasik mi alayım spor mu..

Hani sen eylüle benim mesajlarımı ileticektin hı , dün eylül geldi nico sana mesajlarımı iletti mi dedim yooo ne mesajı dedi kız..

Hıh

Eylül telefondan sordu bana bende kusura bakma dalgınım bu ara unutmuşum dedim ve ilettim :18::18::18:
Bir daha olmaz Aklımdan çıkıvermiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…