İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biraz keyifsiz sayılırım, öyle oturuyorum canım dün soğukta çok kaldım birde bileğimi burktum düştüm de..
Başım çok ağrıyor

Özel mesaj atıcam sana bekle az..

hadi ya geçmiş olsun hergün birşey oluyo la sana nazar felan mi var üstünde anlamadım gittiii:26::26::26::26:
tamamm bekliyom çok heyecanlandımm
bu arada çok geçmiş olsun kuzum.

hadi ya geçmiş olsun hergün birşey oluyo la sana nazar felan mi var üstünde anlamadım gittiii:26::26::26::26:
tamamm bekliyom çok heyecanlandımm
bu arada çok geçmiş olsun kuzum.

Sağol canım, dün anneme bir şey anlatırken su birinkintisi çukurlarını bilirsin..

O çukura düştüm ayağımın üzerine. İyi ki bileğim kırılmadı.
Biraz ağrım ve şişkinlik var..

Attım bak canım..

Tabi tabi nazar değdi. Nazar boncuğumu niye takmıyorsun..

hey allahım ya bundan sonra aman deyim daha çok dikkat et :26::26::26: şişliği ne geçirir ki acaba hiç de bilmiyom:26::26::26::26:
baktım baktımmm ulan jag yedin bitirdin beniii
tak tabiiiiiiiiii

hey allahım ya bundan sonra aman deyim daha çok dikkat et :26::26::26: şişliği ne geçirir ki acaba hiç de bilmiyom:26::26::26::26:
baktım baktımmm ulan jag yedin bitirdin beniii
tak tabiiiiiiiiii

Gülme kızım ay sorma birde düz taban ayakkabı giymiştim.Demek ki topuklu giysem , yandım..

Sen neler yapıyorsun, eve misafir gelecekmiş.. Hiç sevmem..

Gülme kızım ay sorma birde düz taban ayakkabı giymiştim.Demek ki topuklu giysem , yandım..

Sen neler yapıyorsun, eve misafir gelecekmiş.. Hiç sevmem..

giyme birdaha sana ders olsun iştee
napım kuzum bende evdeyim işte takılıyom öyle finallerim vardı onlarla ugraştım neyseki bitti şükür notlarımda iyi gelecek gibi
inglizce kursuna yazıldım ona başlıcam onun harici okulu geçmeye çalışacam böyle işte
hiç sevmem diii sen nerde yaşıyon kızm dağda mıı
misafir sevilmez mi velet varsa birde patlat kafasına 2 tane stresini alır

Ya ben odadan dışarı çıkmıyoum zaten.İnan kafam almıyor şuan misafir muhabbetlerini..

Bi hoşgeldin diyip geçiyorum odama..

İyi yapmışsın gitmediğin kurs kalmadı, annenle aran nasıl..

Ayrıca düz taban giymeyeyim de ne giyeyim bu karda kışta !

insan da öyle sıkılır be bana daraltı gelir
kuzum buna dersim için gidiyom yahu ingilizce dersimiz var ve yardım almam lazım biliyon muu
gitmedin kurs kalmadı diyii yalana bak bi aşçılığa gittim lannn

sen kışın da topuklu giyersin sen yaparsın elinde olsa
iyi bakalımm şimdik işte

Ben ne zaman sana naptın desem , bugun kursa yazıldım ..
Bugun şuna gittim diyorsun, yemin ediyorum benden daha sosyalsin

Var topuklu botlarım da onları da giymiyorum, yollar müsait değil bacım, alıp alıp atmış bu jag dolaba !

İyi olun peki sevgilinle aran nasıl dökül dökül kulağıma geldi sıkıntıların varmış..
İçmediğin kahvenin falında gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…