İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İrem bu gece ne yiyorsun bakayım

dün çiğ köfteydi bu gece de bi pizza söylettir çocuğa hahaha

Yok la çocuk bıkacak sonunda başlarım senin koca boğazına dersee

Sağol yawrummmm ah kalkıcağım şimdi yapacağım bir tane sütlü kahve yada uğraşmasamda direk 2 si 1 arada mı alsam.Sen hangisini içtin :26:

Ben normal türk kahvesi içtim canım sütlü kendim yaptım ama normalde nescafe orjinal 3ü birarada içerim sadece

Ben normal türk kahvesi içtim canım sütlü kendim yaptım ama normalde nescafe orjinal 3ü birarada içerim sadece

Ohoooo iki günde iki isteğine laf eden adam , senin boğazına nasıl bi ömür bakacak kızım ..

Bir yandan sancımı çekiyorum. Bir yandan KKda takılıyorum napim :26::26: sen nasılsın

ah yawrum regl dönemimi :26:

ahahaha bir ipte iki cambaz olduk biz senle ya ondandır

Niye böyle olduk bilmiyorum bende senden şapıyorum etkileniyorum ahahah

Ama senin gibi üretemiyorum sen süpersin

Vekf mi yapmadım o neyse büyümüydü la o hani şu bekret konusundamı vardı vskf büyüsü yapmıştı

Bekret konusundan önce açılmış bir konuydu. Hani büyü yöntemiyle karşısındaki insanı kendisine aşık edecekti falan..
Sen bana ondan yaptırdın bekretine kurban olayım lan

Ne şaaağpıyorsun napıyorsun bana

Kırbaç mırbaç diyordun geçen , korkuyorum abla senden.. :18::18::18::18:

Hmm ben erinme durumuma göre hareket ederim yalnız iskenderin yanında diyet kola içen saf gibi hisediyorum kendimi

Talının yanına şekersiz kahve içicem niye ben formuma dikkat ediyorum tatlı yiyerek form koruyorum

İskenderi bir türlü sevemedim ben.Nasıl yiyorsunuz yoğurtlu yoğurtlu ... :26:

Erinme canım Benim hiç ihtiyacım yok canım

Ahaha hatırladım la yok ben sana vefk yapmadım daha etkili bir şeyler yaptım vefk eski adet olmuş ahahah

Burdan oraya enerjimi yolladım ondan yanıyon sen şimdi

Kırbaç seksilikten korkma yawrucum kırbaçsız sefişmek olmaz öğren öğren

Bencede haklısın sen bana vefk midir vekf midir her neyse ondan yapmadın ..

Sen bana dün boru dansı yaptın ,bir boruya asılmış , poponu iki ileri iki geri yapa yapa etkiledin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Artık ne yolluyorsun bana bilmiyorum ama yerimde duramıyorummmm

Kırbacı sevgi kavramı olarak ilk kim kullandı acaba.. Eskiden milleti kırbaçlamak için kullanılırdı
ama sevgiden değil

Tabi ki de o zaman ihtiyaçlarınız çok olacak gelir giderler falan..
Hem sen evde oturacak tiplere benzemiyorsunuz çalışkan birisin..

O benden daha çalışkan canım okuyor ve aynı zamanda çalışıyor hemde senelerdir Ben yanında tembel kalıyorum :18::18:
Evet ben çalışmak istiyorum zaten de o her ortamda çalışmama izin vermez :26:

O benden daha çalışkan canım okuyor ve aynı zamanda çalışıyor hemde senelerdir Ben yanında tembel kalıyorum :18::18:
Evet ben çalışmak istiyorum zaten de o her ortamda çalışmama izin vermez :26:

Artık uygun bir iş bakarsınız ..

Altın günlerime çağırcam ben seni gelirsin demi kız istanbulaaa

Bi saatcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…