- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #17.841
sezgi yawrucan sezgilerim öyle diyor.Çok kuvvetlidirlerde
ahahaha biledim boru dansımıbu kadar etkiledimi seni boru dansım ahahah
Durma şekerim yerinde durup napıcan
Kırbacı ilk sevgi göstergesi olarak ..... sektörü kullandı ahahahoradan bizlere yayıldı
biz kız var valla kafasını gözünü dağıtmak istiyorumm.. onun yüzünden whatsAppı silcem telden.. töbe töbe yaa sabrımı zorluyor. ayy ben çok gerginim bugünn sizinde keyfinizi kaçırmyım
Bende yaz delisiyimdir, hayatta sevmiyorum kışı
Hep bir bunalım hallerim oluyor , havadan olsa gerek..
Sen buranın yolunu nasıl buldun
Kim o kız gel dövelim toplaşalım kafa göz dalalım ahahah
ehehehehe kişiye göre değişiyor iştee
akıştaa gördümm yafruummkız boşnak, olmadık saatte mesaj atıyor (gece 01.30mesela) türkçede bu nasıl söylenir. şeytan diyor küfür öğret yesin ayvayı
Etkilemez olur mu , bizim apartmanın oluk borularında bi problem varmış..
gelsene abla bi el atıver gözümüz gönlümüz açılsın hahahaha
sen boru dyeince bunu mu anlıyorsun atık gider borusmuyum ben
kızım az seksi şeyler olsun sende yaaaa az toka diyeyim sen bundan jartiyer tokası anla
Sen Türkçe yaz o çevirsin işi ne , sen onun dilinden konuşmak zorunda değilsin ki..
ehehehehe kişiye göre değişiyor iştee
akıştaa gördümm yafruummkız boşnak, olmadık saatte mesaj atıyor (gece 01.30mesela) türkçede bu nasıl söylenir. şeytan diyor küfür öğret yesin ayvayı
neysee yaa iştee
Manyak mı bu kız ne mesajı atıyor derdi ne tacizmi ediyor yani amaç ne :26::26:
İlla striptizci olmak istiyorsun heee
Boru diyince aklıma ne gelicek başka
'' tut şunun ucunu döşeyelim abi ''
hahahahahahahah
Jartiyer tokası derken one lan
İlahi Allah başka dert vermesin
Sana telefon sapıklığıda yapılmaz heee
kuzum üniversitede türkçe öğreniyor. nasıl bizde ingiliz dili ve edebiyatıı var. burada da türk dili ve edebiyatı var. boşnaklarda çok ilgili.. bilemediği bazı şeyleri bizlere soruyor. eyvallah sorsun bende boşnaklardan yardım alıyorum neticde ancak herşeyin bir yeri zamanı var. hergün ayrı soru. geçen gece bir buçukta 1euro kaç tl yapar diye sordu. benim uykum paha biçilemez yazdım anlamadım sni ddi. birazda ağzı gevşek bi tip. nasılsın der iyi işte yaa karnım ağrıyo birazz de iki adım ötede başkasıyla karşılaşş aaa karnın mı ağrıyor geçmiş olsun drManyak mı bu kız ne mesajı atıyor derdi ne tacizmi ediyor yani amaç ne :26::26:
Jartiyer aksesuarı yaw işte öyle bişey
Kızımmm içine seksii şeyler doldurcam senin içinde pamuk mu var bezin yok bu taraflarda
Boru diyorum atık gider borusu diyorsun
Kırbaç diyorum eşek diyosun
kuzum üniversitede türkçe öğreniyor. nasıl bizde ingiliz dili ve edebiyatıı var. burada da türk dili ve edebiyatı var. boşnaklarda çok ilgili.. bilemediği bazı şeyleri bizlere soruyor. eyvallah sorsun bende boşnaklardan yardım alıyorum neticde ancak herşeyin bir yeri zamanı var. hergün ayrı soru. geçen gece bir buçukta 1euro kaç tl yapar diye sordu. benim uykum paha biçilemez yazdım anlamadım sni ddi. birazda ağzı gevşek bi tip. nasılsın der iyi işte yaa karnım ağrıyo birazz de iki adım ötede başkasıyla karşılaşş aaa karnın mı ağrıyor geçmiş olsun drsen nerden biliyon:26: xxxxx söyledii yuh daralttı beni bu ara adet üzeri gerginlikte var.. neysee işte bi kahve yapıyım ben. türk mü içsem nescafe mi? sen ne içiyonn
İşediği yerin neresi olduğunu bilmiyordur belki ondan gecenin bi yarısında mesaj çekmiştir falan
Allah sabır versin
1 euro kaç tl yapar sorusunu sana sorması çok saçma..Baksın netten hesapta mı yapamıyor yahu ..
ahahah bi git kızım ya yarılcam şimdi gülmekten:60
Allah seni napmasın nereden geliyor aklına bunlar ahahhaha
Belkide bekretini kaybetti dilşahta arıyor ahahah
kalbini kırmadan bi hal çare bulcam artık
ahahah bi git kızım ya yarılcam şimdi gülmekten:60
Allah seni napmasın nereden geliyor aklına bunlar ahahhaha
Belkide bekretini kaybetti dilşahta arıyor ahahah
ahahahaha bizimm bi akrabanın komşusu safta demiyimdee hoştu biraz yarım akıllıydı kadın. evlendirdiler bunu hangi aklaa hizmetsse.. neyse hamile kaldıı düşük yaptıı. aramış bzim akrabayıı "kıss abla doktor çocuğun düştüü dedi sizdemii düştüü bi baksana" demişşşaka deil gerçekk.. aklıma geldii yazdığını okuyuncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?