- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #17.861
kuzum üniversitede türkçe öğreniyor. nasıl bizde ingiliz dili ve edebiyatıı var. burada da türk dili ve edebiyatı var. boşnaklarda çok ilgili.. bilemediği bazı şeyleri bizlere soruyor. eyvallah sorsun bende boşnaklardan yardım alıyorum neticde ancak herşeyin bir yeri zamanı var. hergün ayrı soru. geçen gece bir buçukta 1euro kaç tl yapar diye sordu. benim uykum paha biçilemez yazdım anlamadım sni ddi. birazda ağzı gevşek bi tip. nasılsın der iyi işte yaa karnım ağrıyo birazz de iki adım ötede başkasıyla karşılaşş aaa karnın mı ağrıyor geçmiş olsun drsen nerden biliyon:26: xxxxx söyledii yuh daralttı beni bu ara adet üzeri gerginlikte var.. neysee işte bi kahve yapıyım ben. türk mü içsem nescafe mi? sen ne içiyonn
Ayy bende de var böyle biri sinir oluyorum çişi gelse nereye yapayım diye bana soracak
Sil gitsin kızı yaa amaaan hiç sevmem öyle insanları
Sütlü kahve yawrucan
Ayy bende de var böyle biri sinir oluyorum çişi gelse nereye yapayım diye bana soracak
Sil gitsin kızı yaa amaaan hiç sevmem öyle insanları
Sütlü kahve yawrucan
AHAHAHAHAHAHAHHAHA
SİZE Mİ DÜŞTÜ NE DEMEK YA yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O kişi ben miyim yoksa
Çişim geldi nereye yapıcam !
Birde bana sen hiç boş değilsin bu konularda dersin, iki gündür saf ayağına yatmaktan belim kırıldı lan
İnan bende bilmiyorum
Evde kahve bitmiş sanırım bağımlısı oldumm
Sinirden tabak çanak kıracağımmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahaha bizimm bi akrabanın komşusu safta demiyimdee hoştu biraz yarım akıllıydı kadın. evlendirdiler bunu hangi aklaa hizmetsse.. neyse hamile kaldıı düşük yaptıı. aramış bzim akrabayıı "kıss abla doktor çocuğun düştüü dedi sizdemii düştüü bi baksana" demişşşaka deil gerçekk.. aklıma geldii yazdığını okuyuncaa
Hiç çözemedim ben senii hiiiççç biliyonmu bilmiyon mu saf ayağına bizimi kekliyon napıyon bilemdim
Kırr leeennn kırrrrçağır ebni beraber kıralımm çat çut ohhhhh sefaaammm olsunnn
Yuhhhh ahaha ayy kıyamam yaaaa bilememiş demek kiAllah akıl yoksunluğu vermesin çok zor hem üzüldüm hem güldüm bilemedim bi acıdım kıza
O kişi ben miyim yoksa
Çişim geldi nereye yapıcam !
hihihihihhihihi bende içeyim yaa kendime gelimm azz zaten uydum akşam gece otururum baykuş gibim
töbee töbee yaaaevlendirende kabahat. sonradan bir çocuğu oldu. çocuk normal zekada sıkıntı yok. kadın doğuştan gerizekalı demiyimde yarım akıllı..
anaaeemm ben senin merhametini yerim yaaa. ilk duyduğumda bende snin gibi oldum. fokurdadım bak yine sana
Ahhhh kuzummm fokuruğummm beniimm fokur fokurrr
gayfee yaptım bebeeemm burdayımm an itibarıyleeikiniz birden nereye kayboldunuz la sap gibi kaldım ortada
yiriimmm bdv geziyorum az benbakam neler var
gayfee yaptım bebeeemm burdayımm an itibarıylee
Bak bakalım pek ekşınlı konu yok bi tane var oda bekretin bir başka fonksiyonu
Kıs bekretim benim için önemli değil sefişmek istiyorum özgür bir bireyim diyodu
Napıyosunuuuuzzz
bak saygıı duyorum böylesine ben yapmam ama yapana laf etmem. arkasında duracaksa eyvallah. sonradan ağlaşmasın ama
3 koldan mesaj yetiştiriyom leydiii sen nasılsın
OoOOO ATOMU PARÇALIYOZ
Nerlere laf yetiştiriyosun kızz
Becerikli stim benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?