İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayy bende de var böyle biri sinir oluyorum çişi gelse nereye yapayım diye bana soracak

Sil gitsin kızı yaa amaaan hiç sevmem öyle insanları

Sütlü kahve yawrucan

Ayy bende de var böyle biri sinir oluyorum çişi gelse nereye yapayım diye bana soracak

Sil gitsin kızı yaa amaaan hiç sevmem öyle insanları

Sütlü kahve yawrucan

hihihihihhihihi bende içeyim yaa kendime gelimm azz zaten uydum akşam gece otururum baykuş gibim

AHAHAHAHAHAHAHHAHA

SİZE Mİ DÜŞTÜ NE DEMEK YA yaaaaaaaaaaaaaaaaa

töbee töbee yaaa evlendirende kabahat. sonradan bir çocuğu oldu. çocuk normal zekada sıkıntı yok. kadın doğuştan gerizekalı demiyimde yarım akıllı..

Birde bana sen hiç boş değilsin bu konularda dersin, iki gündür saf ayağına yatmaktan belim kırıldı lan

Hiç çözemedim ben senii hiiiççç biliyonmu bilmiyon mu saf ayağına bizimi kekliyon napıyon bilemdim

İnan bende bilmiyorum

Evde kahve bitmiş sanırım bağımlısı oldumm

Sinirden tabak çanak kıracağımmmmmmmmmmmmmmmm

Kırr leeennn kırrrr çağır ebni beraber kıralımm çat çut ohhhhh sefaaammm olsunnn

Yuhhhh ahaha ayy kıyamam yaaaa bilememiş demek ki Allah akıl yoksunluğu vermesin çok zor hem üzüldüm hem güldüm bilemedim bi acıdım kıza

anaaeemm ben senin merhametini yerim yaaa. ilk duyduğumda bende snin gibi oldum. fokurdadım bak yine sana

O kişi ben miyim yoksa

Çişim geldi nereye yapıcam !

ahaha gel açtım avucumu gel işe

İç yawru ben içtim gel gece kuşları olalım gel gök yüzünde mesut olalım

Bak bakalım pek ekşınlı konu yok bi tane var oda bekretin bir başka fonksiyonu

Kıs bekretim benim için önemli değil sefişmek istiyorum özgür bir bireyim diyodu

bak saygıı duyorum böylesine ben yapmam ama yapana laf etmem. arkasında duracaksa eyvallah. sonradan ağlaşmasın ama

bak saygıı duyorum böylesine ben yapmam ama yapana laf etmem. arkasında duracaksa eyvallah. sonradan ağlaşmasın ama

Türkiyedeyiz canım sonucu onun için üzücü olacaktır.
Tabiki önüne durupta yapma diyecek halimiz yok.
En azından herşeyi yaşarım zarıma bakarım mantığı yapmıyor
Ben yaşamak istiyorum diyor.Fakat işte burası Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…