İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Napıyonuz le :80:

Çok değişik bir şey;dedikodu

Hahaha :) tmmdir
Yaa nickimizn altindaki yesil işaret ne anlama geliyor bilen var mı

O beğeni sayına göre artacak olan bir şema.bEĞENİLER ÇOĞALDIKCA YANİ +REPLER 2 tane 3 tane diye gidecek

Ben neyine yan çizmişim bi kere benim düz çizgilerim çok iyidir

Gece fal bakılmaz yarın gündüzden yollarım (üşendiğimden uydurdum,ama fal kitabında yazıyordu ya )
ahahahah gündüz daha iyi ya gece gce bende üşenirim akıllı kızsın vesselam

sede şeyden varmı salon çizgisinden dilşahta varmışta ben hiç bilmiyorum nasıl bişey ahahaha

Farzetki de gördümmmm

Hoşgeldin custım

Immm şey , şu stile dün anlattığın fıs mevzusunu özetler misinnnnnnnnn anlamak bilmiyodaaaa

anlatayım nesini anlamamış ki

cinsel ilişkide birden fazla pozisyon denerseniz hava kaçırıyor sabit durmadığınız için içeri hava kaçınca o hava doğal olarak dışarı da kaçıyor işte bütün mesele bu duydun mu stil

Rep canım onlar..

Ne kadar çok beğenin olursa o kadar çok yeşilin olur..
Ne kadar çok kırmızın olursa o kadar az yeşilin olur..

benim repimi birileri çalmış
eskiden bayağı beğenim vardı şimdi yok nedense
birde bişey diyorlar beğenmeyince bişey yapılıyormuş o neydi adı yaaa unuttum bak şimdi

kimin dedikodusu var hemen dalayım ortama

hoşgeldin .....................

merhaba

Salon çizgisini , salon kadınları bilir

Biz ondan bilmiyoruz kızım

valla biri kapıyı zorluyor gibi açıp bakıyorum kimse yok kapatıyorum aynen devamm

İyi geceler canım

senin

senin fıslamanı anlatıyordu jag

Bende bilmiyorum yatak odası çizgim var olurmu :60 ben yatak odası kadınıyım ahahaha

ne dalga geçiyon oluuuum sevişince senin de olacak önden geliyo o biz kocamla gene küstük ama takmıyom bu kez sabaha geçer

Son düzenleme:

Şu fıs mevzusuna benim jartiyerimden daha öenm verdi jag fıss mühim tabi ahahah

anladım canım benim fısladığımmzaman aklıma gelecek bu bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…