İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

güzel oluyo mu ya hissetmesi

ben annem kardeşime hamileyken duymuştum da karnı gurulduyo sanmıştım hakkaten korktum bidaha yaklaşmadım anneme

Seni takipliyorum , forumda yeni birisiyle tanışacağın vakit arkandayım haberin olsun.Kolla kendini !
Hobilerini ve fobilerini teker teker yazacağım

neden???

neden kii küstünüz???

şirket sitesinde eğitimlrinin fotoğrafları vardı ben de hangi okulda bunlar dedim patladı gitti anlamadım

ne yapacakmışım öğrenip çok soruyomuşum

anaokulu deyip geçsene Allahım yarebbim ya

dimi ama
misal romantik filmlerde öpüşüyorlar ben olsam naneli şeker yerim ya yada aynı yatakta uyuyorlar hiçde ağızları suratları kaymıyor horultu yok gürültü yok
bide kapıdan girer girmez sevişme başlıyor ya o da çok tuhaf

Custum bende bunu soracaktım snaa niçin küstünüz :26::26::26:

şirket sitesinde eğitimlrinin fotoğrafları vardı ben de hangi okulda bunlar dedim patladı gitti anlamadım

nioya yazdığımı kopiledim

korkuyorsan ara sakın çekinme...
hani o bile kuvvet olur sana

Yawrum ya çok aklım kaldı sende şimdi.Misafirin vardı senn noldu :26:

misafirim yarın gelecek.. hırsız filan olsa dalmıştı şimdiyee dış kapıyı açtım baktım 2 kez kimse yok. sokaktanda araba geçtii zatii.. hanii kedi filan kıvrılır kapıya ses yapar dicem o da yok. araba geçince ses azaldı. şimdi yok bişii.

Yahu evlendiğimde direk custa geleceğim, onun engin bilgilerinden faydalanacağım..
Boru dansında takıldığım noktalarıda sana soracağım , kıskanma

Herkesten bir alacağın varda sen bize ne vericen jag hanıımm

Seni takipliyorum , forumda yeni birisiyle tanışacağın vakit arkandayım haberin olsun.Kolla kendini !
Hobilerini ve fobilerini teker teker yazacağım

Hhaha bence amacına ulaşmak için bu kadar uğraşma direk kk nın girişine as daha faydalı olur herkes görür herkes kaçar benden

ben şeyi anlamıyorum o kadınlar nasıl öyle şakkıdı diye hemen hazır oluyorlar da 5 snde ah oh diyolar da dur bismillah ne ara ıslandın ne ara zevk aldın uçtun

benim kocam horluyo ya

haaa atar yapmış boş yere
Allah Allah sende bir suç göremedim

Herkesten bir alacağın varda sen bize ne vericen jag hanıımm

Hhaha bence amacına ulaşmak için bu kadar uğraşma direk kk nın girişine as daha faydalı olur herkes görür herkes kaçar benden

Benim hiç kardeşim yok. Ablam abi de yok. Tek çocuğum ben, evleneyim teyze edecem senii

ahaha dimi yakışıklı oğlan güzelkızı seyrediyor kıs prensensler gibi yatıyor.Yüz göz saç o biçim ağzı akmaz hormalamaz pıslamaz

töbe töbe gene neye sinirlendi sana patladı kim bilir

camnım apartmanda hava basıncı oluşmuş olmasın aklıma geldi bizdede oluyr bazen üst katta yada apartmandaki havalandırma boşluğu açuksa birde üstteki kapı açılıp kapanıyorsa bibim kapıya hava basıncı oluyor sallanıyor böyle sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…