İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben böyle düşünmezdim kuzum ne dim hayırlısı olsun o zaman
ama bir whatsap yüzünden kızı ne hala getirdi şu teknolojiler hiç olmasa keşke..

o an ben suçluydum hemde baya baya.
kavga ediyorduk. sonra üstüne bunu sordum. üste çıkmamı engellemek için yapmış olamz mı sence:26:kafayı yicem

tamam kuzum diyelim ki o anda o yüzden yaptı bunu inkar etti ama peki öncesi
neden sana bir whatsapı oldun kullandını söylemiyor saklıyor. saklanacak birşeyi yok ise madem

neden sana bir whatsapı oldun kullandını söylemiyor saklıyor. saklanacak birşeyi yok ise madem
aslında sanırım saklamadı. bi keresinde bana seni çok özledim keşke sen whatsapp ın olsaydıda resmini gönderseydin mail adreslerine güvenmiyorum demişti :26: düşündükçe hatırladım.

girmedim dese yine anlıcam ama adam yüklü değil diyor yaa. kafamı kurcalayan bu

Son düzenleme:

yorum yok

Bi kere kurmuştuk beraber üçüz beşiz olsun bahçede koştursunlar fln diye okadar

Ama daha erken yaa 5 10 senesi var rahat

Kariyer yappicimm kızım bilmiyon mu artiz olcam

Sen 5 - 10 sene yine fit olucan ama onun yaşı biraz daha ilerlemiş olmayacak mı kuzu

Yani sağlık açısından diyorum Allah'ım herkese nasip etsin..

Sen 5 - 10 sene yine fit olucan ama onun yaşı biraz daha ilerlemiş olmayacak mı kuzu

Yani sağlık açısından diyorum Allah'ım herkese nasip etsin..

Olsun kuzum o açıdan sorun yok çok şükür ama fitlikten değil kız işimi gücümü bi düzene sokayım gerisi kolay 10 biraz abartı tmm 5 diyebilirim
Kısmet işte aman sende ne meraklısın teyze olmaya

ben böyle düşünmezdim kuzum ne dim hayırlısı olsun o zaman
ama bir whatsap yüzünden kızı ne hala getirdi şu teknolojiler hiç olmasa keşke..

düşün düşün b.ktur işin

Bunun öncesin de mascaraya bir kere bile yamuk yapmamış birinin üzerine bence fazla gidiyorsunuz.Gidiyorsun Maski..

Çünkü sen anlatırsın hep, sana kıyamadığını.Senin onun kollarında ağladığında senin için elinden gelenin fazlasını yaptığını..
Bir anda sen sorgulayınca ne diyeceğini bilememiştir.Zaman zaman bize de olmuyor mu bunlar ? Yanlış anlar diye korkumuzdan , doğru olan bir şeyi yanlışlıkla anlatamıyoruz vs..

Sen zaten onun öncesinde sigarayı niye bırakmadın , onu niye yapmadın gibilerinden çocuğun üzerine gidince, çocuk zaten lavga çıkacağını anlamış..

Sonra ardından bu mevzu olunca, kavganın devam edip ayrılacağınızı anladığı içinde yalan söylemiş.
Bunun anlamı bu..

Sana onca tartışmanın üzerin evet var deseydi, sen kızmayacağını mı düşünüyorsun ? Hayır kızardın yine..
benim tanıtığım maski,kesinlikle kızardı.Hadi en kötüsünden bozulurdun..

Yani büyütmenin gerçekten anlamı yok..
Senin twittırın olduğunda nasıl kapatmanı istiyordu o .
Sende eğer ki varsa, sende ondan kapatmanı iste..

tabi canım tabikırbaç ve kelepçe ile insan öpülür zatenjartiyeride kesin üstüne örtmüştür kefen niyetine

kuzum iyi güzel diyorsun da.. maden bu adam bu kadar masum neden sakladı o zaman kullandını neden saklı gizli iş yaptı söylemesi gerekmezmiydi o halde. sen inkar etmesinden gidiyorsun ama burası ne olacak .

Hey maşallah Allah çok versin Ben hiç teyze olamayacağım bizim leydi çocuk yapmaz
Maski desen o da yapmaz

Bi senden umutluyummm

Hey maşallah Allah çok versin Ben hiç teyze olamayacağım bizim leydi çocuk yapmaz
Maski desen o da yapmaz

Bi senden umutluyummm

Öyle olmuyo annem sen kes umudunu benden de
Ne toys shoptan peluş oyuncak mı alıyon lolitam

kuzum iyi güzel diyorsun da.. maden bu adam bu kadar masum neden sakladı o zaman kullandını neden saklı gizli iş yaptı söylemesi gerekmezmiydi o halde. sen inkar etmesinden gidiyorsun ama burası ne olacak .

Benim demek istediğim maski anlıyor, çünkü mevzunun en başlarını veya daha önce yaşanılan şeyleri göz önünde tutarak bu yorumda bulunup, onu affetmesi gerektiğini söylüyorum.Bi bildiğim var ki söylüyorum..

Bizim hatunu, sevmediğini bilsem veya daha başka şeyler bilsem zaten affet demem..
Bunun için çabalamam ki bilmiyor musun sen beni..

Öyle olmuyo annem sen kes umudunu benden de
Ne toys shoptan peluş oyuncak mı alıyon lolitam

Aman ya ben evlendiğimde hemen çocuk yapmayı düşünmüyorum..

Şöyle yaşım bi 28 - 29 a gelsin o zaman kafamıza eserse yaparız..

Ben sizi teyze etmek için uğraşacağım merak etmeyin hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…