- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.761
Çünkü bizim hatun, çok sinirli bir hatun..
Bunu söylediğinde didikleyip kavga edeceğini biliyor ..
Bizim hatun , onu yüklü gördüğünde ve gidip ona hani kullanmıyordun bak hesabın varmış dediğinde çocuk onun göreceğini tahmin etmediği için yalan söyledi..
Her insan afallar , afalladığı içinde tekrar belirtiyorum bizim kızdan korkutuğu için böyle bir yalanı sürdürmeye devam etti ..
Ya ufak tefak yalanlar büyütmeyin Allah aşkına, o ispatlar..
Bizim maski biraz kendine güvensin, o haliyle bulmuş böyle bir güzel kızı. Konuşturtmayın beni..
ELi yüzü düzgün hanım hanımcık kötü bir şey yaptığı yok evden okula okula eve..
o an ben suçluydum hemde baya baya.
kavga ediyorduk. sonra üstüne bunu sordum. üste çıkmamı engellemek için yapmış olamz mı sence:26:kafayı yicem
aslında sanırım saklamadı. bi keresinde bana seni çok özledim keşke sen whatsapp ın olsaydıda resmini gönderseydin mail adreslerine güvenmiyorum demişti :26: düşündükçe hatırladım.tamam kuzum diyelim ki o anda o yüzden yaptı bunu inkar etti ama peki öncesi
neden sana bir whatsapı oldun kullandını söylemiyor saklıyor. saklanacak birşeyi yok ise madem
aslında sanırım saklamadı. bi keresinde bana seni çok özledim keşke sen whatsapp ın olsaydıda resmini gönderseydin mail adreslerine güvenmiyorum demişti :26: düşündükçe hatırladım.
girmedim dese yine anlıcam ama adam yüklü değil diyor yaa. kafamı kurcalayan bu
Bi kere kurmuştuk beraber üçüz beşiz olsun bahçede koştursunlar fln diye okadar
Ama daha erken yaa 5 10 senesi var rahat
Kariyer yappicimm kızım bilmiyon mu artiz olcam
Sen 5 - 10 sene yine fit olucan ama onun yaşı biraz daha ilerlemiş olmayacak mı kuzu
Yani sağlık açısından diyorum Allah'ım herkese nasip etsin..
ben böyle düşünmezdim kuzum ne dim hayırlısı olsun o zaman
ama bir whatsap yüzünden kızı ne hala getirdi şu teknolojiler hiç olmasa keşke..
tamam kuzum diyelim ki o anda o yüzden yaptı bunu inkar etti ama peki öncesi
neden sana bir whatsapı oldun kullandını söylemiyor saklıyor. saklanacak birşeyi yok ise madem
aslında sanırım saklamadı. bi keresinde bana seni çok özledim keşke sen whatsapp ın olsaydıda resmini gönderseydin mail adreslerine güvenmiyorum demişti :26: düşündükçe hatırladım.
girmedim dese yine anlıcam ama adam yüklü değil diyor yaa. kafamı kurcalayan bu
düşün düşün b.ktur işin
Senin içinde vahşiliğin esamesi bile yok.Ben tüm serilerini izledim izlemediğim asmalı kesmeli bi filmyok zaten
tabi canım tabiKesin stillex tir beni öldüren, şu aralar kelepçe ve kırbaçtan bahseden tek kişi o..
Beni öldürmekten zevk almıştır, hay böyle zevkin..Öpse koklasa vermiycem sanki(öpücük vermekten bahsediyorum +18e bağlamayın mevzuyu)..
yemeğe gidiyorum kızlar gece gelirim öptümm
tabi canım tabikırbaç ve kelepçe ile insan öpülür zaten jartiyeride kesin üstüne örtmüştür kefen niyetine
kuzum iyi güzel diyorsun da.. maden bu adam bu kadar masum neden sakladı o zaman kullandını neden saklı gizli iş yaptı söylemesi gerekmezmiydi o halde. sen inkar etmesinden gidiyorsun ama burası ne olacak .Bunun öncesin de mascaraya bir kere bile yamuk yapmamış birinin üzerine bence fazla gidiyorsunuz.Gidiyorsun Maski..
Çünkü sen anlatırsın hep, sana kıyamadığını.Senin onun kollarında ağladığında senin için elinden gelenin fazlasını yaptığını..
Bir anda sen sorgulayınca ne diyeceğini bilememiştir.Zaman zaman bize de olmuyor mu bunlar ? Yanlış anlar diye korkumuzdan , doğru olan bir şeyi yanlışlıkla anlatamıyoruz vs..
Sen zaten onun öncesinde sigarayı niye bırakmadın , onu niye yapmadın gibilerinden çocuğun üzerine gidince, çocuk zaten lavga çıkacağını anlamış..
Sonra ardından bu mevzu olunca, kavganın devam edip ayrılacağınızı anladığı içinde yalan söylemiş.
Bunun anlamı bu..
Sana onca tartışmanın üzerin evet var deseydi, sen kızmayacağını mı düşünüyorsun ? Hayır kızardın yine..
benim tanıtığım maski,kesinlikle kızardı.Hadi en kötüsünden bozulurdun..
Yani büyütmenin gerçekten anlamı yok..
Senin twittırın olduğunda nasıl kapatmanı istiyordu o .
Sende eğer ki varsa, sende ondan kapatmanı iste..
katil sitil neredesinYalnız kırbaç ve kelepçe onun elinde , benim değil..
Ben onu öpemeden o benim canıma kıydı , iyi mi..
Olsun kuzum o açıdan sorun yok çok şükür ama fitlikten değil kız işimi gücümü bi düzene sokayım gerisi kolay 10 biraz abartı tmm 5 diyebilirim
Kısmet işte aman sende ne meraklısın teyze olmaya
yemeğe gidiyorum kızlar gece gelirim öptümm
Hey maşallahAllah çok versin Ben hiç teyze olamayacağım bizim leydi çocuk yapmaz
Maski desen o da yapmaz
Bi senden umutluyummm
kuzum iyi güzel diyorsun da.. maden bu adam bu kadar masum neden sakladı o zaman kullandını neden saklı gizli iş yaptı söylemesi gerekmezmiydi o halde. sen inkar etmesinden gidiyorsun ama burası ne olacak .
Öyle olmuyo annem sen kes umudunu benden de
Ne toys shoptan peluş oyuncak mı alıyon lolitam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?