İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

olmuyo be kuzum takmadan olmuyo işte.. yok bu kadın artık beni kesin kıskanıyo herhalde çekemiyo ben bunu anladım.
Annelerini kızlarını kıskanması hiçte garip bir durum değil
belki istemeden yapıyorlar farkında değiller ama kesinlikle böyle bir durumun olduğuna inanıyorum ben.

Ben kumral değilim , esmerim , açı siyah olup da kumral olan var mı , hay senin göreceğin rüyaya işeyeyim ben
Kim öldürüyordu beni

Niye kurtarmaya gelmiyorsun ! Nerde kaldı senin periliğin !
ne biliyim kızım benboyadın belki
kapı kilitliydi kapıyı vurup vurup ağlıyodumkimin öldürdüğünü bilmiyodum ama husumet vardı aranızda sanırım

yok aramadı hala aynı..
kalktım temizlik yaptım bi yandan aglıyorum bi yandan dolabları siliyorum
neyse sonra duş aldım dışarı çıktım votkamı aldım geldim. öyle yanii.

İyi yapmışsın, arar o.En azından ufacık yalanın aklamak için bir şeyler yapacaktır.
Çünkü sen onu , oda seni çok seviyorsunuz..

yani bu saatten sonra olmaz ayrılık

Şimdi atlayacaklar lafa, evlililikler bitiyor 3 senelik ilişki mi bitmez diye ama neyseeeeee

ne biliyim kızım benboyadın belki
kapı kilitliydi kapıyı vurup vurup ağlıyodumkimin öldürdüğünü bilmiyodum ama husumet vardı aranızda sanırım

Kesin stillex tir beni öldüren, şu aralar kelepçe ve kırbaçtan bahseden tek kişi o..

Beni öldürmekten zevk almıştır, hay böyle zevkin.. Öpse koklasa vermiycem sanki(öpücük vermekten bahsediyorum +18e bağlamayın mevzuyu)..

Kıyamam tabi, sen hala antalyada mısın dönmedin mi kuzum istanbula..

Dönemem kuzum 15 gün yolculuk yok araba kullanma vs. yok iş yok güç yok
Poso aşkitoma eziyet
Bugün tatlı istedim aşeriyomuşum gibi aşırı bi tepki verdi sonrada gidip ne kadar çeşit varsa almış

Gel kanka ayıpsın
of var ya bazen çok istiyorum ikinizle aynı şehirde olmayı

Bende benim bulunduğum yerde bir tane kız arkadaşım var oda zaten hemen arka tarafımızda oturuyor..
Şöyle sen ve leydi yan yana yakın yerlerde olsaydık, ben sizi çok eğlendirirdim emin ol..

Atlayıp gelebilirsin bize kapım her zaman açık (=

meyve veren ağaç yakında belli olur kiraz mı vişne mi yazısını nrden yazdın

sanırım neden yalan söylediğini anlamay başlıyorum yavaş yavaş.
o bana güzel şeyler söyledi hayaller kurdu ya sonra ben bok ettim ya.
üstüne neden whatsappdaydın diyip hesap sorup üste çıkacaktm ya üste çıkamıyım diye yüklü değil diyverdi. sonra kavga büyüdü yiğitliğe b.k sürdürmemek adına devam ettirdi yalanını.

bak bak bak bak beni hiç söylemyo pühh la sana

uzaksın lan ankarada olsan sabah gelir akşam dönerdim

ne yani kendinimi suçluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…