- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.721
Annelerini kızlarını kıskanması hiçte garip bir durum değilolmuyo be kuzum takmadan olmuyo işte.. yok bu kadın artık beni kesin kıskanıyo herhalde çekemiyo ben bunu anladım.
Annelerini kızlarını kıskanması hiçte garip bir durum değil
belki istemeden yapıyorlar farkında değiller ama kesinlikle böyle bir durumun olduğuna inanıyorum ben.
Ben kumral değilim , esmerim , açı siyah olup da kumral olan var mı , hay senin göreceğin rüyaya işeyeyim ben
Kim öldürüyordu beni
Niye kurtarmaya gelmiyorsun ! Nerde kaldı senin periliğin !
yok aramadı hala aynı..
kalktım temizlik yaptım bi yandan aglıyorum bi yandan dolabları siliyorum
neyse sonra duş aldım dışarı çıktım votkamı aldım geldim. öyle yanii.
Kıyamassın kii
Devam et yumuşak tut boğazını bebeğimm
Gel kanka ayıpsınvotka mı içecen bende gelim mii ..
ne biliyim kızım ben boyadın belki
kapı kilitliydi kapıyı vurup vurup ağlıyodumkimin öldürdüğünü bilmiyodum ama husumet vardı aranızda sanırım
Gel kanka ayıpsın
of var ya bazen çok istiyorum ikinizle aynı şehirde olmayı
Kıyamam tabi, sen hala antalyada mısın dönmedin mi kuzum istanbula..
Gel kanka ayıpsın
of var ya bazen çok istiyorum ikinizle aynı şehirde olmayı
Kesin stillex tir beni öldüren, şu aralar kelepçe ve kırbaçtan bahseden tek kişi o..
Beni öldürmekten zevk almıştır, hay böyle zevkin..Öpse koklasa vermiycem sanki(öpücük vermekten bahsediyorum +18e bağlamayın mevzuyu)..
BDV de
sanırım neden yalan söylediğini anlamay başlıyorum yavaş yavaş.İyi yapmışsın, arar o.En azından ufacık yalanın aklamak için bir şeyler yapacaktır.
Çünkü sen onu , oda seni çok seviyorsunuz..
yani bu saatten sonra olmaz ayrılık
Şimdi atlayacaklar lafa, evlililikler bitiyor 3 senelik ilişki mi bitmez diye ama neyseeeeee
meyve veren ağaç yakında belli olur kiraz mı vişne mi yazısını nrden yazdın
Bende benim bulunduğum yerde bir tane kız arkadaşım var oda zaten hemen arka tarafımızda oturuyor..
Şöyle sen ve leydi yan yana yakın yerlerde olsaydık, ben sizi çok eğlendirirdim emin ol..
Atlayıp gelebilirsin bize kapım her zaman açık (=
Anladıysam senin gibi olayım ?
uzaksın lan ankarada olsan sabah gelir akşam dönerdimBende benim bulunduğum yerde bir tane kız arkadaşım var oda zaten hemen arka tarafımızda oturuyor..
Şöyle sen ve leydi yan yana yakın yerlerde olsaydık, ben sizi çok eğlendirirdim emin ol..
Atlayıp gelebilirsin bize kapım her zaman açık (=
sanırım neden yalan söylediğini anlamay başlıyorum yavaş yavaş.
o bana güzel şeyler söyledi hayaller kurdu ya sonra ben bok ettim ya.
üstüne neden whatsappdaydın diyip hesap sorup üste çıkacaktm ya üste çıkamıyım diye yüklü değil diyverdi. sonra kavga büyüdü yiğitliğe b.k sürdürmemek adına devam ettirdi yalanını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?