- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.021
İspanyolca konuşmakta mı yasak oldu, ay sen benim herşeyime karışır oldun konçita seniiii
Konçta konçita konçitaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:
özel mesaj atıyorum sanaaHaber geldi mi canım ?
Az kaldı evet, annelik sadece 9 ayda bile anne hakkının ödenmeyeceğini anladığın bir duygu :)Az kalmış baya (= Hayırlısıyla kazasız belasız alırsın inşallah yavrunu eline..
Annelik nasıl bir duyguuu
banada hep hamile gezecekmişim gibi geliyor alıştım göbeğimesanki hep hamileymişsin gibi geliyor banagözüm alışmış ondan zaar
hayırlı vakitte doğsun tosun
bilmiyom
Yaşlı dedeler gibi oldum di mi
sinir oluyorum ama napim
ben az cıkıyorum canlar
Sayfa 1903 en büyük beşiktaş !
Az kaldı evet, annelik sadece 9 ayda bile anne hakkının ödenmeyeceğini anladığın bir duygu :)
Korku ile sevinç arası, panikle özgüven arası bir duygu. Hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma da, tam manasıyla yaşarım anne olmayı.
banada hep hamile gezecekmişim gibi geliyor alıştım göbeğime
Bende 952 onu netcez(20lik kullanıyorum)
Az kaldı evet, annelik sadece 9 ayda bile anne hakkının ödenmeyeceğini anladığın bir duygu :)
Korku ile sevinç arası, panikle özgüven arası bir duygu. Hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma da, tam manasıyla yaşarım anne olmayı.
banada hep hamile gezecekmişim gibi geliyor alıştım göbeğime
Hep dışlayın zaten
Neler neler konuşuyorum bi bilsen :))İnşallahAnnem annem diye konuşuyorsundur sen onunla dimiiiii
Hahaha 952 mi
Neler neler konuşuyorum bi bilsen :))
He 952, siz 10luk sistemde devam edin F5 ile
İnşallah hayırlısıyla al da bnmde gözüm alışmış cidden renginanın da dediği gibi ay hala doğurmamış oldum
1904 oldu zaten , birazdan 1905 olcak üfff o sayfayı siz ilerletin ben 1906 dan devam ederimmm
O derece fanatiğimmmm
ben az cıkıyorum canlar
Seni ne zaman dışladım lan ben ,, ne oluyorsa haberin oluyor
1904 oldu zaten , birazdan 1905 olcak üfff o sayfayı siz ilerletin ben 1906 dan devam ederimmm
O derece fanatiğimmmm
Getme kal diyeydiiimmm
En büyükkk 190555
Laylaylaylaylaylay oooo cimbombom
İnşallah.
Benim de gözüm alıştı, ama daha vakti varuzun bir süreçti ama bitmedi daha, biraz daha büyüsün bakalım Allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?