- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.041
Bugun maçınız vardı , çok mutlu musunuz o ne farktı beeeeee
Leydi ocağına düştüm bana bi yardım et. eda leydi anlar dedi
şimdi geçen gün biz 12 buçuk gibi telefonda konuştuk uykuluydu sesi uyucam bende kapatınca dedi. telefonu kapattık uyudum ben.
o günün sabahı kardeşimin teelfonu kurcalarken whatsapp a girdim baktım ki benimkininde varmış whatsapp. gece 02.23te görüldü yazıyor. hemen sordum gece kaçta yattın hani uyucaktın diye naptın neden girdin diye. girmedim diyor yeminler ediyor. yüklü değil diyor.
olabilir mi ya böyle birley sennde başına gelmiş sanırımm
şimdi geçen gün biz 12 buçuk gibi telefonda konuştuk uykuluydu sesi uyucam bende kapatınca dedi. telefonu kapattık uyudum ben.
o günün sabahı kardeşimin teelfonu kurcalarken whatsapp a girdim baktım ki benimkininde varmış whatsapp. gece 02.23te görüldü yazıyor. hemen sordum gece kaçta yattın hani uyucaktın diye naptın neden girdin diye. girmedim diyor yeminler ediyor. yüklü değil diyor.
Kendi numarasını yazmadığı sürece olamaz
Ama bak birden şu geldi aklıma !
Başkası onun numarasını yazıp girmiş olablir
Olur mu bu bilmiyrum ama
Senden tırsmış da olablir kızmıcam doğru söyle falan desen ?
Başkası onun numarasını yazdığı zaman onay mesajı olmadan nasıl aktivasyon yapabilirki?
anladım canım teşekkür ederim.Eşimde yüklüydü silmiştik, bende yüklü hala. Onunkine baktım kaldırdığımız tarih görünüyor. İleti gönderdim değişmedi tarih.
Yani..İşte onu bilemedim canım :26:
Başkası da neden yazsın ki numarasını zaten :44:
yalnız durum bana çok sevimli geldi :) uyudum dedin uyumamışsın ne haltlar karıştırıyosun muhabbetlerini özlemişim :) eğer güveniyorsan üsteleme, olabilir bi arkadaşına yazmıştır mesela. birbirinize özel yaşam alanı bırakın, geriye dönebilsem ben de öyle yapardım.
anladım canım teşekkür ederim.
ben de tost isterim
Bende isterim , neli seversin ablacım kaşarlı mı sucuklu mu karışık mı domates peynirli mi yoksa salçalı mı
kaşarlı salcalı
lady mi yapıyor bize
Gece gece yapmayın bnu bana halley yiyorum ben
Gece gece yapmayın bnu bana halley yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?