İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Leydi ocağına düştüm bana bi yardım et. eda leydi anlar dedi
şimdi geçen gün biz 12 buçuk gibi telefonda konuştuk uykuluydu sesi uyucam bende kapatınca dedi. telefonu kapattık uyudum ben.
o günün sabahı kardeşimin teelfonu kurcalarken whatsapp a girdim baktım ki benimkininde varmış whatsapp. gece 02.23te görüldü yazıyor. hemen sordum gece kaçta yattın hani uyucaktın diye naptın neden girdin diye. girmedim diyor yeminler ediyor. yüklü değil diyor.

olabilir mi ya böyle birley sennde başına gelmiş sanırımm

Kendi numarasını yazmadığı sürece olamaz

Ama bak birden şu geldi aklıma !

Başkası onun numarasını yazıp girmiş olablir

Olur mu bu bilmiyrum ama

Senden tırsmış da olablir kızmıcam doğru söyle falan desen ?

Eşimde yüklüydü silmiştik, bende yüklü hala. Onunkine baktım kaldırdığımız tarih görünüyor. İleti gönderdim değişmedi tarih.

Başkası onun numarasını yazdığı zaman onay mesajı olmadan nasıl aktivasyon yapabilirki?

İşte onu bilemedim canım :26:

Başkası da neden yazsın ki numarasını zaten :44:
Yani..

anladım canım teşekkür ederim.
yalnız durum bana çok sevimli geldi :) uyudum dedin uyumamışsın ne haltlar karıştırıyosun muhabbetlerini özlemişim :) eğer güveniyorsan üsteleme, olabilir bi arkadaşına yazmıştır mesela. birbirinize özel yaşam alanı bırakın, geriye dönebilsem ben de öyle yapardım.

whatsappta numara degisikligi yapilabiliyor. yani kayit oldugunuz numarayi degistirip baska numara uzerinden devam ediyorsunuz. whatsapptaki numarasiyla senin konustugun numara ayniysa demek ki kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…