- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.921
yapılır mı bu banahadı gelın bakalım tuzlu gayfeler hazır sende kıskanclıktan çatla çılgın muzzzz
benim mıncıkla
topyalamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
izmirin neresinden
biri şunu atsın bu topıktenBekarların uydurması bunlargayette sultanlar gibi yaşıyorum anamın evinde bukadar rahat değildim
yapılır mı bu banaof yaaaaakeşke hiç exle çıkmasaydım geçen gün fotolara baktım bi depresyon ama nasıl aşık bakışıyoruz görsen ay gözm doldu
Halilrıfatpaşa cad.den canım asansöre yakın
uygula
biri şunu atsın bu topıkten
a ohahiç karşılaştık mı acaba bi alt sokağımda oturuyosun
tam unuttum diyorum hatırıma düşüyo asla next olmıcaz biliyorum..exten next olmaz unut artık su cocugu
kır vala haktır banasenin ağzını yüzünü kırıcam onu düşünmekten üzülemicen
Kedi besleyen şişko bi hatun görürsen o benim
tam unuttum diyorum hatırıma düşüyo asla next olmıcaz biliyorum..
nöfffffffffffffaz önce telefon hattının sitesine girdim ayrıldığımızdan beri kimseyle konuşmamış
kır vala haktır bana
tmam alamadım şu akıllı teli alıyım döktürürüzkıyamam bi ara yine konuşalım senle tparlayalım
halil rıfat paşa çok riksli kızhep ali ablalar var
yaşlısını gördüm de şişkosunu hiç görmedim
tmam alamadım şu akıllı teli alıyım döktürürüz
gelecek hafta salı doğum günüm mesaj atar mı ki:26:
Hee biliyorum ama ben onlardan korkmuyorum kötü insanlar olduğunuda düşünmüyorum onların
bunun cevabını bilemem ama madem kafanda bu ilişki bitti öyleyse atıp atmaması da çok mühim değil kendini bunlarla oyalama atmaması senin için daha hayırlı
beni çok özlesin istiyorum pişmanlıktan gebersinbunun cevabını bilemem ama madem kafanda bu ilişki bitti öyleyse atıp atmaması da çok mühim değil kendini bunlarla oyalama atmaması senin için daha hayırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?