İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hadı gelın bakalım tuzlu gayfeler hazır sende kıskanclıktan çatla çılgın muzzzz
yapılır mı bu banaof yaaaaakeşke hiç exle çıkmasaydımgeçen gün fotolara baktım bi depresyonama nasıl aşık bakışıyoruz görsenay gözm doldu

Bu aşkın katili sensin,teslim ol suçlusu sensin,bir sen var senin içinde offfff hem bıçak hem yara sensin

[video=youtube;cfs1hOBPGgk]http://www.youtube.com/watch?v=cfs1hOBPGgk[/video]

Son düzenleme:
tmam alamadım şu akıllı teli alıyım döktürürüz
gelecek hafta salı doğum günüm mesaj atar mı ki:26:

bunun cevabını bilemem ama madem kafanda bu ilişki bitti öyleyse atıp atmaması da çok mühim değil kendini bunlarla oyalama atmaması senin için daha hayırlı

bunun cevabını bilemem ama madem kafanda bu ilişki bitti öyleyse atıp atmaması da çok mühim değil kendini bunlarla oyalama atmaması senin için daha hayırlı
beni çok özlesin istiyorum pişmanlıktan gebersin
aslında çevremdeki yaşadığım ilçedeki daha doğrusu herkes onunla çıktığımı biliyodu o yüzden kimse yanaşmıyodu yani herkes evliliğe gidecek bi ilişki olarak bakıyodu.
O yüzden buradaki herkes yenge gözüyle bakıyo ve bu benim canımı yakıyo yolda yürürken bile yenge nasılsın x abiyle nasılsınız diyorlar,ayrıldık diyince gülüp geçiyolar inanmıyolar ve bu canımı çok yakıyo,hani biri ilgi gösterse belki toplıcam ama herkesin yengesiyim resmen

Bi bdvye bakim ne var ne yok.akıllı makıllı teldem bukadar yoğun yazmak yoruyor adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…