İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bebek otur ders çalış üniye gidince kimsenin yengasi olmayacaksın

bol bol manita yaparsın

yenge

Aynen daha çok küçuk kimler gelir kimler geçer hiç üzülmeye değmez

dimi ben hep diyorum önünde şu anda seçebileceğin binlerce erkek var ve bi seçim şansına sahipsin ki üniversiteye gidecek orda böyle zırtapozları hatırlamazsın diyorum ama dinletemiyorum

yavrum bunu istiyosun da tut ki özledi pişmanlıktan geberdi ne işine yarayacak senin affetmek gibi niyetin varsa evet egonu okşar tamam süründürdüm der affedersin ama böyle bir amacın yok zannediyorum

yenge lafı da klasiktir zaten çoğu çıkana derler bana 1 aylık ilişkimde diyen bile olmuştu kendini böyle şeylere kaptırma sana yenge demeyecek ama saygı duyacak çok insan olacak

adımı unuttum düşün abla
bu tipe kim bakar bejust ablaya sor nası iğrenç oldugumu biliyo

her şey tip değil yavru sen aklını kullan

sen onlara bakacak mısın bide bunu düşün

exi salla olsaydı bir şeyler bitmezdi zaten bittiyse boşver. mesaj asa köpek olsa ne olacak ki artık.

tabiki affetmicem asla.
onun beni başkası için terk ettiğine eminken asla affetmem
haklısın abla toparlamalıyım..

her şey tip değil yavru sen aklını kullan

sen onlara bakacak mısın bide bunu düşün

exi salla olsaydı bir şeyler bitmezdi zaten bittiyse boşver. mesaj asa köpek olsa ne olacak ki artık.
ben çok acı çektim tek isteğim onunda çekmesi.
başka bişi yok
tmm toparlanıcam huh:124::124:

ben çok acı çektim tek isteğim onunda çekmesi.
başka bişi yok
tmm toparlanıcam huh:124::124:

acı çekse ya da çekmese yine faydası yok. boşver dünyada ne yazık ki herkes eşi miktarda yara almıyor bir ilişkiden.

güzel ya da köü yaşadın bir şeyler ve biti. şu an hayaında önemli bir dönemeçesin hayallerine kavuş aklına bile gelmez

evet ben başarılı kariyerli genç kız olıcem

tabiki affetmicem asla.
onun beni başkası için terk ettiğine eminken asla affetmem
haklısın abla toparlamalıyım..

değil mi sana ne ister geberir pişmanlığından ister göbek atar

oy kuzuma ne ara doğurdun 2-3 gün görüşmedik dşya hızlı insan

selam bu arada ben limon yorumlarından az çok tanıyorum seni ama anışmak nasip olmadı sevgili kedisever bayan

9 saathızlandırılmış hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…