- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #21.581
Kizlar benim uyku porublemim var uyuyamiyorum
neden uyuyamıyorsun kafana taktığın bir şey mi var acaba :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim uyku porublemim var uyuyamiyorum
Ahaha tmam kizz
Eylul deyince bnden bahsediyosun sandim![]()
Yüzüğü getirip parmagima takti söz sayılmaz ama öyle yaptim canim :)
İnşallah birkaç seneye olur oda :)
Yas kaç sizin :)
perso aklıma geldi süytük deyince haha![]()
Nerde yazdin da ipleyeyim seni. Bak ne guzel abla diyor sen bir gun abla dedin mi rengo.![]()
Şort muNe alaka şort
![]()
Ama benim göbeğim küçücük bir şey , oda her yemek sonrası çıkıyor ..
Naptın abla sen beni , iki dakikada duba gibi yaptın he..![]()
herkesler burdaymış![]()
Lokum : Yok canım kullanım tarihleri geçmedi.Çünkü daha bir ay önce aldım..
Tabiki de veririm , kremin adı aklıma gelmiyor şuan ama geçen annem söylüyordu.Baldırlardaki çatlakları geçiriyormuş falan diye konuşuyordu.Daha denemedim ama denediğimde kremin adını seninle paylaşırım..
Sago : Gece pizza ye bol bol , ben kiloları pizza yiye yiye alıyorum
Mascara : Sana şimdi küfür ederdim de hadi neyse..
Hem boyun uzun hem zayıfsın hemde belin ince ! Senin halsizliğin başka şeylerden.. Ben olsaydım sana enerji depolardım süytük seni..![]()
O bugun beni çok güldürdü.Kırmızı telefona basın diye kim dedi diyo ya bitirdi beni ..![]()
herkesler burdaymış![]()
Ugurlu ayy
:) yaa boşuna eylül ayı gelsin demiyorum
anladım :109: benim sevgilim de 2010 da yüzüğü taktı parmağıma
lise bebeleriyken heves etmiştik14 şubatta 4 yıl olacak kendi aramızda sözleneli
benim yaş 21,5sevgilim de mart ayında 23 olacak
aramızda 1.5 yaş var tam olarak
siz?
herkesler burdaymış![]()
Kilom iyide gobekim var demedin mi. Toparlama sortu ya, hani su lifli olanlardan. Istemiyorsan gonder miyim.![]()
:) yaa boşuna eylül ayı gelsin demiyorum
anladım :109: benim sevgilim de 2010 da yüzüğü taktı parmağıma
lise bebeleriyken heves etmiştik14 şubatta 4 yıl olacak kendi aramızda sözleneli
benim yaş 21,5sevgilim de mart ayında 23 olacak
aramızda 1.5 yaş var tam olarak
siz?
Yilarca cok uykusuz calistigimdan aliskanlik
Lokum : Yok canım kullanım tarihleri geçmedi.Çünkü daha bir ay önce aldım..
Tabiki de veririm , kremin adı aklıma gelmiyor şuan ama geçen annem söylüyordu.Baldırlardaki çatlakları geçiriyormuş falan diye konuşuyordu.Daha denemedim ama denediğimde kremin adını seninle paylaşırım..
Sago : Gece pizza ye bol bol , ben kiloları pizza yiye yiye alıyorum
Mascara : Sana şimdi küfür ederdim de hadi neyse..
Hem boyun uzun hem zayıfsın hemde belin ince ! Senin halsizliğin başka şeylerden.. Ben olsaydım sana enerji depolardım süytük seni..![]()
denedim canım ama süte katıp yiyordum bir süre sonra midem bulandı daha yiyemedim![]()
KPSS kuşlarını çok beğendim ben, onlar bir araya geldiğinde sen sınavda mı olacaksın hıııı![]()
Kilom iyide gobekim var demedin mi. Toparlama sortu ya, hani su lifli olanlardan. Istemiyorsan gonder miyim.![]()
jag gece yiyince midem ağrıyor bu sefer ya( az önce zorladım kendimi şimdi nasıl ağrıyor
![]()
koltuk altım çok acıyo lan tahriş etmişim![]()
Ooooo yolla o zaman , toparlayacaksa 7/24 g-tmden çıkarmam ...![]()
vay vay bende diyorum bu rengo lucky topiği terki diyar eyledi demek sen çaldın benim demirbaşlarımı![]()