İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

naptın kuzum sen:53:bi adama bu söylenir mi:53::53:ipleri alıcan sımsıkı tutucan vermicen:47:
Ne hata yapmıştı bu özel değilse dökül bakayım...:23:

Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz :25::18:

Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz :25::18:
:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:

Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he.. :ssz: Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..:52::52::52::52:

Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he.. :ssz: Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..:52::52::52::52:

Ben sadece fazla takıntılıyım. Ama sorun sadece erken uyuması değil. Odunluğu, ilgisizliği.

sende az soğuk dur o zaman :26:

O kadar odun ki soğuk olduğumun bile farkına varmaz la o :60::60::60:

Fazla takıntılı değil , abartma özelliği var sende..
İlgili olsa dahi , ilgisizlik olarak gören tipler varya onlardansın kuzum sen..

Bu durumun tek sebebi onu seviyor olman zaten..

Evet doğru galiba ama ne yapsam bilemedim :26:

ben kör genç bir dilenciyim
sokak sokak gezerim
beni gören zenginlerden
birazcık yardım isterim
47078db6e1924e550acd5cb375bf5380.gif

Back
X