- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #22.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptın kuzum senbi adama bu söylenir mi
ipleri alıcan sımsıkı tutucan vermicen
![]()
Ne hata yapmıştı bu özel değilse dökül bakayım...
Hahaha ilahi bibitooo ! Bunu blogumda paylaşacağımmmmm ! Aldım resmi , çok şekersin
Senin o zeytinyağlı dolmalara benzeyen parmaklarını ısrırırım ki ben..![]()
sen uzmansın bu işlerdeöğreneceğim çoh şey var
![]()
Hahaha ilahi bibitooo ! Bunu blogumda paylaşacağımmmmm ! Aldım resmi , çok şekersin
Senin o zeytinyağlı dolmalara benzeyen parmaklarını ısrırırım ki ben..![]()
:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz:18:
Valla acayip sinir küpüdür. Bazen ağzından çıkanı duymaz. Ben takıntılıyım biraz ilgi konusunda. O da erkenden yatıyor ve yeterince ilgilenmiyordu. Ayrılma sebebi de onun bu öküzlükleriydi. Ama gene her zaman ki gibi alışkanlıktan mıdır bilmiyorum gittim odun sevdim O da işte barışırken uyku saatime karışmak yok dedi. Bende tamam ama ilgilen yeterli dedim. Ama hala erken yatar. Birşey dediğimde bu sefer de kavga ediyoruz:18:
aday bulduğum an geliciğimHer konuda gelebülürsünüz bana , size ışık saçacağımdan emin ol![]()
:26::26:karışma adam uyusun kız bu kadar da sıkma:26:
buarada niye yan çıkıyor onuda anlamıyorum![]()
Erken uyuduğu için adama taktın ve bu sebepten dolayı ayrıldın he..Ayrılık sebebinde böylesi..
Sen evlendiğinde ''kocam ..... izliyor boşanıcam '' diye konu açanlardan olucan herhalde..![]()
aday bulduğum an geliciğim![]()
Ben onu düzeltirim sen merak etme ! Ya o kadar çok blog mesajı paylaştım hala onaylayacaklar ya..
Onaylanmadığı için görünmüyor
![]()
sende az soğuk dur o zaman :26:Zaten artık birşey demiyorum ama ilgilenmiyor ki![]()
en kısa zamandaAday bulma yöntemlerimi seninle paylaşmadım bi ara paylaşayımmmmm![]()
Ben sadece fazla takıntılıyım. Ama sorun sadece erken uyuması değil. Odunluğu, ilgisizliği.
sende az soğuk dur o zaman :26:
en kısa zamanda![]()
sende az soğuk dur o zaman :26:
Fazla takıntılı değil , abartma özelliği var sende..
İlgili olsa dahi , ilgisizlik olarak gören tipler varya onlardansın kuzum sen..
Bu durumun tek sebebi onu seviyor olman zaten..