• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:60: :60:

iyiyim perso çoluk çocuk :60:

sen napıyon torunlar geldi mi :D

şekerim sakin konuyu değiştirelim :54:

izliyorum limon ni oldu :27:

Heyy yavrumm heyy benim torunumun torunu oldu geçenlerde sarılayım dedim ama memelerim dizlerime değiyodu dediler sırtına at öyle sarıl sırtıma attım just gözlerde görmüyor malum arkamda eniştenin yüzüne çarpmış anlayacağın enişten kalp krizi geçirdi memeleri görünce e hastanedeydikte aradan çıktı işte napacann hayat :31::31::31:

:60::60::60::60::60:

Heyy yavrumm heyy benim torunumun torunu oldu geçenlerde sarılayım dedim ama memelerim dizlerime değiyodu dediler sırtına at öyle sarıl sırtıma attım just gözlerde görmüyor malum arkamda eniştenin yüzüne çarpmış anlayacağın enişten kalp krizi geçirdi memeleri görünce e hastanedeydikte aradan çıktı işte napacann hayat :31::31::31:

:60::60::60::60::60:

ben memelerimlen boks yapıyom :60:

Ayy psikolojim bozuk bu ara :27::27:
Ben memelerimi ayrı ayrı oynatabiliyorum vücutçu erkekler gibi popomu da aynı şekilde :9:

aa ben de denedim şimdi oluyo lem :60: bi kerameti var mı acaba :60:

kıçın başın ayrı oynuyo bu olsa gerek :60:

bi de sol-sağ sağ-sol çarprazlayıp denesene :60:

Aman iki dk da ortalik karismis degmez iki gunluk dunya da bos verinn birbirimizi uzmeyelim dimiii ama

Piskopat mısın nden böyle bişi yapma gereği duyuyosun :27::27::27::27::27::27:

Gerek duymuyorum alışkanlık bazıları ayak sallar bazıları parmak çıtlatır bende memeleri hoplat totoyu zıplat :52::52:

Bana da öğret dedi geçen biri ama ben kimseden öğrenmedim çaba harcamadım yani afalladım öyle :53::9::9:

aa ben de denedim şimdi oluyo lem :60: bi kerameti var mı acaba :60:

kıçın başın ayrı oynuyo bu olsa gerek :60:

bi de sol-sağ sağ-sol çarprazlayıp denesene :60:

Bana mı diyosun bebeğim ben yanlız içindeki kasları hoplatıyorum kolunu mu yapıyosun bi dikkat et bakimm :27::27:

Müzik ritmine göre yapıyodum bigün toplum içinde kendimi kaybetmişim benimki sürekli önüme geçip duruyo kıçın başın ayrı oynuyo bi dur hımmına dedi ben hala hoppidi :9::9::9:

Bana mı diyosun bebeğim ben yanlız içindeki kasları hoplatıyorum kolunu mu yapıyosun bi dikkat et bakimm :27::27:

Müzik ritmine göre yapıyodum bigün toplum içinde kendimi kaybetmişim benimki sürekli önüme geçip duruyo kıçın başın ayrı oynuyo bi dur hımmına dedi ben hala hoppidi :9::9::9:

ediyorum kız evet kaslar hopluyo ama yapabildiğimi bilmiyodum sen söyleyene kadar hiç böyle bi uğraşım olmamıştı :60:

hatta soğukta direkt titriyolar :27:

Back
X