- 28 Mart 2013
- 12.879
- 17.502
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #25.681
Ne oldu yinee :105:
Ailesiyle konusamiyor ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu yinee :105:
allah tamamına erdirsin canım bende 4buçuk aylık evliiyim![]()
Ailesiyle konusamiyor ....
Ooooooo sende ne marifetler varmış , ellerine sağlık o zaman
Ben ev yapımı pizza sevmiyorum , hazıra alıştığımdan olsa gerek..
İyi sabrediyorsun ecrin
Gram orta yolu bulmak için çabalamıyor adam..
Amin canim maşallah size de ne guzell![]()
Ne olacak boyle peki :26:
aaa sen gel benim pizzamı ye bi aynı dominostaki gbi incecik hamur bol malzeme artık iice alıştım her çıkan pizzaya bakıyorum bende peynir kenar simit kenar arası kaşar vs vsD
:
Normalde aslan .
Ailesine gelince kedi..:99:
Hep oyle olur zaten :99:Normalde aslan .
Ailesine gelince kedi..:99:
allah razı olsun canım var mı ufukta soz nişan evllk![]()
ne biliyim yaGeçmiş olsun kanka neyin var
Bak sana şarkı yollayacağım benden sana gelsin
[video=youtube;KxAW7K26gSY]http://www.youtube.com/watch?v=KxAW7K26gSY[/video]
Bir resim çekte görelim şu pizzanı..
Bir kere daha yaparsan sende pizzanın üzerine Jagger yazar mısın zeytinlerle
Bak damla benim için jaggar yazdı albüme koydum seninkinide koyarımmm![]()
Ne biliyim .
Ailesi cikip gelecek birgün ondan korkuyorum ..![]()
İşin çok zor aranız nasıl şuan..
aslında ben nereye yazacağımı bilemedim forumda..içimde biriktirdiklerimi paylaşmak istiyorum. iyi değilim ben... evleneli iki yıl oldu, üç yıldır tanıdığım insan birlikte yaşadığım insan o kadar kıskanç ki..ama tabi bunun adına o kıskançlık demiyor."olması gereken oymuş " hayatımı o kadar zorlaştırıyor ki ve bu o kadar sık hale geldi ki son zamanlarda çok sıkıldıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm.birbirimizi tanırken yaptığında anlamaya çalışıyordum, nişanlıyken anlamaya çalıştım. evliliğin ilk zamanları anlamaya çalıştım ama yeter.çok üzerime gelindiğini düşünüyorum artık çok bunaldım. üstelik o kadar çocuk isteyen biri ki ve benimde bu konuda düşüncemi değiştirmeyi başardı olmadığı için aşılama yaptırdım en çok onun için.bebeğimiz olsun diye o kadar üzülen ben şuan anlıyorum ki rabbim bizden iyi hesap yapıyormuş hakedene verir allahım en güzelini biliyor..hoff onu çok seviyorum ama o kadar saçma sapan şeyler için hayatımızı zorlaştırıyor günlerimizi zehir ediyor kiçok üzgünüm
ne yapacağımı bilemez oldum. anneye anlatılmaz kimseyle paylaşamıyorum.anlatılacak paylaşılacak gibi bişe değil bu yaa
ona karşı yaklaşımım nasıl olacak onu da bilemez oldum.. çok yorgunum artık kalbim yoruldu..bir de ağır kaldırmamam gerekiyor bu süre zarfında.ne moral var bende ne de aman bişe olmasın diye dikkat eden ben..belim aşırı ağrıyor.kasıklarımda ağrılarım var.nedenini anlayabilmiş değilim..çok yorgunum çookk..
ne biliyim ya
agrıyor işte taş oturmuş gibi sanki
Hep oyle olur zaten :99:
Ahh yarama tuz bastinseneye söz dunusuyoruz canim insallah
Ben cok istiyorum ama olamaz su an malesef =![]()
tamam kız yaptım ilk pizzada sana itafen yapcamsonrdaaaaa
![]()
Yok canim habersiz cikip gelmezler yuzduz gibi :26: