• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:31::31: çok haklısın canım benim eminim oda üç buçuk atıyordur şimdi bu işin peşi bırakılmaz

bırakılmasın tabii örnek teşkil etsin de önüne gelen klavye delikanlılığı yapmasın:47: kazen'in annesine küfretti resmen. midesiz küfürbaz:22:

aklıma ambitious geldi de :1:

manisa kavşağında karşıla beni pankarta just yaz aç kollarını :9:

Hacı ben o manisa kavşağı na çıkarsam bi araba yanıma yanaşır götürür beni hahahahah. Yani kavşakta bir kadın pek de masum gelmedi . Başıma iş mi açcan sen benim hahaha :52:

ay ben de bilmiyorum ki :60:
ma yerlere yattım onu okuyunca:52:
kuyruguna basmışlar pombik dedi biri

o da konuşma özürlü yazıya bak yazdı :60:

bak o yazıyı biliyorum konuşma özürlüyü:60: Pombiğemi takmış :60: kendi ne özürlüsü acaba onca kelimeden sonra :60: bunun bekret zarı beynindeymiş ama o kadar büyükmüşki beynine yer kalamış anlaşılan :60: sonrada biz kötüyüz al işte

Hacı ben o manisa kavşağı na çıkarsam bi araba yanıma yanaşır götürür beni hahahahah. Yani kavşakta bir kadın pek de masum gelmedi . Başıma iş mi açcan sen benim hahaha :52:

Halil rıfat paşaya çık geceleri çok hoş :52: :9:

:60::60:

Onu annem çok kullanırdı kardeşim küçükken ayrılmıyosun yanımızdan ambiti(ous) gibi diye:60::60::60:

ay ladyyy :9::9::9::9: öyle bi küfür olduğnu bilmiyodum kız :27:

Back
X