• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

niye bıraktın şimdi nerdesinn:53::53::53:

yerine öğretmenlik yaptığım taşşşşşşşşşşşş gibi bay öğretmen askerden döndü o yüzden bıraktım sevgiii :23::23:

şimdi de araba kiralama ofisinde sekreter olarak çalışıyorum hemde tekim patronlar trabzonlu sürekli ordalar ben açıp ben kapıyorum ilk günüm bugün :nazar::nazar:

yerine öğretmenlik yaptığım taşşşşşşşşşşşş gibi bay öğretmen askerden döndü o yüzden bıraktım sevgiii :23::23:

şimdi de araba kiralama ofisinde sekreter olarak çalışıyorum hemde tekim patronlar trabzonlu sürekli ordalar ben açıp ben kapıyorum ilk günüm bugün :nazar::nazar:

öylemi kuzum ne güzel sevindim senin adına rahat olur işte senin için
hadi hayırlısı olsun şu bizim komşula naptınız:17:

yaaa ama nedennnnnnnn :26:

kuzumm niye öyle dedin şimdi hııı:26::26::26:

Düğünü Mayısta düşünüyorduk, Hazirana yer bulabildik :26: Ramazandan 1 hafta önceye :19::19:

Ev konusu, oturacağım daireye hırsız girmiş. Bende yeni gelin olcam ne olur ne olmaz diye, kayınpederin evlerinin ordaki arazisine prefabrik tarzı birşey yapılacak şimdilik :18:
Balayı için araştırma yapıyoruz, ona da yer bulamazsak deliririm :ssz:

hayırlı olsun canımmm :54::54:

Düğünü Mayısta düşünüyorduk, Hazirana yer bulabildik :26: Ramazandan 1 hafta önceye :19::19:

Ev konusu, oturacağım daireye hırsız girmiş. Bende yeni gelin olcam ne olur ne olmaz diye, kayınpederin evlerinin ordaki arazisine prefabrik tarzı birşey yapılacak şimdilik :18:
Balayı için araştırma yapıyoruz, ona da yer bulamazsak deliririm :ssz:

hadi yaa tüm aksiliklerde sizi bulmuş he:ssz::ssz:

ayy cidden mi yaa
hani bu iyi biriydi:53::53::53::53::53:

bizim burda bi laf vardır canım bacı denmeden bacak ellenmez diye o hesap :50:

ondan ayrılalı oldu bayağı...

sonra istemeye geldiler beni resmen kanun kadar zengin insanlar :27:

onunla da eğer olsaydı bu hafta içi nişan olacaktı :52:

adamla haftasonu rizedeki evlerine falan gittik işte müthişti :23:

ama sonra öğrendim ki adam 1 kez nişanlanmış ve o kızı 2 kez aldatmış şansım yok benim cülük :ssz::ssz::ssz:

Back
X