• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Konuyu kiblemeyeydin akapandı hemen yaacaklarım içimde kaldı :50:

fİTneci ne hakla diyor merak ettim

Asıl hemen reci kiblemiş herşeyi kibliyo yaw :63:

yeni moda bu da hakaret edip ayet paylaşmak:ssz:
tövbe tövbe

harbi sorma ya başımıza hoca kesilmişler :19:

kırbaçlamazsan vircem sana:60:

puhahahahahahaha kahkaha attım çok yaşa emiii:60::60: bir yarası var kesin:31:

bencede vardı bi yarası delimi ne :27:

Konuyu kiblemeyeydin akapandı hemen yaacaklarım içimde kaldı :50:

fİTneci ne hakla diyor merak ettim

eh son anda yetişmişim hehehehe son msj benim:52::52:

zati dinlemiyor ki kimseyi okumuyor
ayetleri yazıp yazıp hakaret ediyor.
değişik bir tarzı var :9:

müftülüğün elemanları mı bunlar merak ediyorum. bir hatun daha vardıı böylee bişi gelmiş başına affetmiş ballandıra ballandıra anlatıyordu:27: hoşgörü afetmek filan dedi dedi bir bir kötü yorum yaptııı aman Allah hepsi hak getiree dellendi dllendi:52::52:

yeni moda bu da hakaret edip ayet paylaşmak:ssz:
tövbe tövbe

Bende tam onu soracaktım kendisi ile bu kadar çelişir insan günahtan bahsediyor ama insaları yargılamaktanda geri kalmıyor.O zaman o kadar hassasın sen kimsin ki hüküm verebiliyorsun insalar hakkında buda şirk koşmaktır büyük günahtır.Bişey yaparken bilerek yapasalar gam yemicem.

kırbaçlamazsan vircem sana:60:

puhahahahahahaha kahkaha attım çok yaşa emiii:60::60: bir yarası var kesin:31:

Kırbaçsız bekrete bekret demem ben :27::27::27::52::52::52::52:

müftülüğün elemanları mı bunlar merak ediyorum. bir hatun daha vardıı böylee bişi gelmiş başına affetmiş ballandıra ballandıra anlatıyordu:27: hoşgörü afetmek filan dedi dedi bir bir kötü yorum yaptııı aman Allah hepsi hak getiree dellendi dllendi:52::52:

aaa evet hatırladım ayağı kesilicekmişte hemşireymiş affetmiş dr olmuş göya :53::27::27: bende dr olabilirmiyim aceba bi denemek lazım :27::27:

zati dinlemiyor ki kimseyi okumuyor
ayetleri yazıp yazıp hakaret ediyor.
değişik bir tarzı var :9:

Çok değişik tezatlıklar içinde arkadaş :27::27:

Asıl hemen reci kiblemiş herşeyi kibliyo yaw :63:

Bi iki bişe dicadım :63: az duraydınız :27::27:

ahaha gördüm kondurmuşun kendini en sona :27::27:

Şu hemşireden doktor olunan konuda ha o :27::27:

aaa öle deme sevdim ben tarzını :24::24:
sevdin demek :27:
Bende tam onu soracaktım kendisi ile bu kadar çelişir insan günahtan bahsediyor ama insaları yargılamaktanda geri kalmıyor.O zaman o kadar hassasın sen kimsin ki hüküm verebiliyorsun insalar hakkında buda şirk koşmaktır büyük günahtır.Bişey yaparken bilerek yapasalar gam yemicem.

aynı böylesi vardı gecen hakaret etti insan müsvetteleri bilmem ne bir sürü şey saydı sonra da ahirette yüzünüze tüküreceğim dedi :60:

millet kafayı yemiş dilom ya yorumsuz :52:

çok sert:52::52: ayyy bilmem ben öyle şeyler hem:27::27:

aaa evet hatırladım ayağı kesilicekmişte hemşireymiş affetmiş dr olmuş göya :53::27::27: bende dr olabilirmiyim aceba bi denemek lazım :27::27:

litfen hemen birinin canına kastet sonra özür dile ağla zırla birkaç seneye doktorsun sonraa:52::52:

ahaha gördüm kondurmuşun kendini en sona :27::27:

Şu hemşireden doktor olunan konuda ha o :27::27:
assolist misali:60: bende pedagojiden patolojiye atlıcam:60: hayal bu yaa:52::52:

çok sert:52::52: ayyy bilmem ben öyle şeyler hem:27::27:

litfen hemen birinin canına kastet sonra özür dile ağla zırla birkaç seneye doktorsun sonraa:52::52:

assolist misali:60: bende pedagojiden patolojiye atlıcam:60: hayal bu yaa:52::52:

bacakınıza yanlış iğne yapabülürmüyüm aceba :17: dr olcadımda ben :27::27:

ekşınn ekşınnn çağırıyoruz seni geldiysen dürt bizii :60: :60:

hahahaha soldan soldan gel şeytan ilan edildik bu gece:60::60:

sevdin demek :27:
aynı böylesi vardı gecen hakaret etti insan müsvetteleri bilmem ne bir sürü şey saydı sonra da ahirette yüzünüze tüküreceğim dedi :60:

millet kafayı yemiş dilom ya yorumsuz :52:

hepimiz şeytanız rengina, hepimiz fitneciyiz fesadız:52: yuva yıkıcılar bizi bizii:52: biz dedik diye kim boşandı bee:22: hangi hayal aleminde yaşıyor gariban:27:

Back
X