• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Buluuur alır kokumuzu basar hemen orayı :60::60:

Yapmalı bigün pro parti :60:

:27::27::27:

Kafa yanıyo artık dmi :60:

Ahh bi gün bulsa bizi :31::31: casteli yanına bnus olarak alabilirim :27::27::27:

Bunu mecazi anlamd ademiyorum beynimin ciddi yandığını hisediyorum artık :27::27: fena ya ama hala izleyesim var hala var.Bazı bölümler ciddi sıkıcı oluyor o zamanda sadece deana bakıyorum :27::27:

Ahh bi gün bulsa bizi :31::31: casteli yanına bnus olarak alabilirim :27::27::27:

Bunu mecazi anlamd ademiyorum beynimin ciddi yandığını hisediyorum artık :27::27: fena ya ama hala izleyesim var hala var.Bazı bölümler ciddi sıkıcı oluyor o zamanda sadece deana bakıyorum :27::27:

Bölümü o kurtarıyo zaten :23:

Bak benm dean topiğinde bi video paylaşmıştım en sonuncu şebekliğini bi izle :16::16:

Kisi basina kac lira dusuyor. :60:

Iki ay sonra acalim o zaman gelicem. :1:

Siyah olmak ayricaliktir. Zayif gosterir. :9:

nereye gidiyosun kızzz :26:

Açmamıza gerek yok ziyalardan kaçıp sığınma yerimiz var zaten bizim şiiit duymasınlar adres vermedim anla sen :23: :27::27:

Gerçi duysalar da bulamazlar ya neyse :60::60:

Hemennn bak pro ödeme şekillerine hemen :52:

ben bişey anlamadım neresi orası ben yeniyim öğretin bana herşeyi :27:

Hayalet gibi değilmi bi gün tüm porlar kaybolsa orada toplansak :27::27: dean bizi bulurmuki :27::27:

bulurmuki :27::27: bulsa nasıl olurdu acaba :60: sti orda bayılırdın kesin hepimiz bayılabiliriz bence :27:

daha ne kadar zayıf görüncem be:52:

Belki ondan zayif gosteriyorsun. Ne bilelim. :9:

Ahahah el birliği ile kızartalım şu hatunu :60: olmuyor böyle :60: bizim gibi seksi hatunların içinde :27::27:

Adam basi toplayalim o zaman. :60:
Gina zayıf görünmese de olur uçucak zayıflıktan yoksa :27::27:

Sirrini bulduk meger zayifliginin sirri pro olmamasiymis. :)
nereye gidiyosun kızzz :26:

Birakicam buralari cekip gidicem diyorum kac gundur boyle diyorum ama bir sey olmuyor. Ben demeden giderim belkim. :)

Bölümü o kurtarıyo zaten :23:

Bak benm dean topiğinde bi video paylaşmıştım en sonuncu şebekliğini bi izle :16::16:

Bakayım bakayım :52::52::52::52::52::52: ayy yirim onuuu mitolojik heykeller gibi herif :23::23:

bulurmuki :27::27: bulsa nasıl olurdu acaba :60: sti orda bayılırdın kesin hepimiz bayılabiliriz bence :27:

Ahahaha düşünsene tüm kasları ile dean karşında ve o şapşal bakışı yüzünde :52::52: sağlam çıkmaz o bizim aramızdan onca hayalete benzemeyiz biz :27::27::27:

Belki ondan zayif gosteriyorsun. Ne bilelim. :9:

Adam basi toplayalim o zaman. :60:

Sirrini bulduk meger zayifliginin sirri pro olmamasiymis. :)

Birakicam buralari cekip gidicem diyorum kac gundur boyle diyorum ama bir sey olmuyor. Ben demeden giderim belkim. :)

yahu bikere daha gitmiştin UI olmuştun ne gidiyosun ikide bir :19:

Çok cahilsin bibim :60::60:

Piskopat gibi atlarız tepesine nefes alamaz adam :60::60::60: :23: :17: :60::60:

Kızım ekran yalamaktab :60: içimizde birikmiş bir şey var canlı kanlı görünce çok iyi şeyler geçmiyor aklımdan ahahah :60: :60: Buralara yolu düşmezki adamın :27::27: düşmesin bencede :27::27:

Kirbac dedin de aklima geldi, Would you rather diye bir film var izleyin, cok ilginc film tavsiye ederim.

Kırbaçla nasıl bir bağ kurdun :27::27: kırbaçlı bişimi konusu :9:

Back
X